ilknurrrrrtl__0099 Basakgul riskimiz yokta ılk çocuk olacak acele edıyorum herseyı sımdıden hazır olsun 🥰
belisslinaa ilknurrrrrtl__0099 her şeyimiz hazır 32. Haftaya giricem ne olur ne olmaz aniden alıp çıkmak gerekir her şeyi hazırladım puset falan bekliyorum 😄
belisslinaa ilknurrrrrtl__0099 hazırlayın dursun bence erken yapmaktan zarar gelmez faydası daha çok olur 😘
DenizSayer ilknurrrrrtl__0099 31 haftalığım hiçbişey yapmadım henüz 🤭 bakalım şöyle 34 35 te hazır olur sanıyorum
[silindi] Bacım ben 36*4 üm ben daha hazırlamadım ne bu acele 😂 daha benmişim eşyalarını yıkamadım bile
ilknurrrrrtl__0099 [silindi] ilk olduğundan mıdır bilmiyorum ama hemen herseyını hazırlamak ıstıyorum 😅🦋
Aysenrr2 ilknurrrrrtl__0099 erken doğum gibi bir riskiniz yoksa geç kalmamışsınız ben 35. Haftamda hazırladım
Borusesi ilknurrrrrtl__0099 bende erken doğum olur mu? Diyorum ama bebeğin şifonyeri yok yıkasam koyacak yer yok diye yıkayamıyorum ama ütü işi beni düşündürüyor
mlkkk ilknurrrrrtl__0099 riskiniz barsa sa yoksa da erken hazırlamak her zman daha iyi hiç belli olmaz ne olacağı başlayın hazırlamaya bende 27de başladım yıkama ütüleme çanta hazırlama filan ama illaki eksiklerim vardı 36da tamamen kapatıp arabaya koydum çantamı 😅
Elisammmbade ilknurrrrrtl__0099 32 de hazırlayan ben 😂 bende daha erken 30 haftalık olduğunuz da hazırlayın
Seymamuge ilknurrrrrtl__0099 olabilir ama doktor kontrol ediyor her seferinde Rahmi ondan dedim ama hazırlamak isterseniz hazırlayın içimiz rahat olur :)