ilknurrrrrtl__0099 Merhaba guzel anneler hastane çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız ben 26 haftalığım geç mi kalmışım sizce 🥰🙄
umudunannesiii ilknurrrrrtl__0099 28+4 um hala hazrlamwdm ama bir aya baslayacagm bende Daha çantaya koymalk bseg almadm ki 😂😂
Basakgul ilknurrrrrtl__0099 Riskiniz yoksa erken bile☺️ 34 de hazırladım 37 olacağız bugün akşam eksikleri koyacağım ☺️
belisslinaa ilknurrrrrtl__0099 her şeyimiz hazır 32. Haftaya giricem ne olur ne olmaz aniden alıp çıkmak gerekir her şeyi hazırladım puset falan bekliyorum 😄
ilknurrrrrtl__0099 umudunannesiii bende bısey almadım ılk cocuk ıkı taraf bırden alıyor 😅 dıyorum erken dogum falan olursa hazır olsun cok heyecanlıyım 🥰
ilknurrrrrtl__0099 Basakgul riskimiz yokta ılk çocuk olacak acele edıyorum herseyı sımdıden hazır olsun 🥰
belisslinaa ilknurrrrrtl__0099 hazırlayın dursun bence erken yapmaktan zarar gelmez faydası daha çok olur 😘
DenizSayer ilknurrrrrtl__0099 31 haftalığım hiçbişey yapmadım henüz 🤭 bakalım şöyle 34 35 te hazır olur sanıyorum
[silindi] Bacım ben 36*4 üm ben daha hazırlamadım ne bu acele 😂 daha benmişim eşyalarını yıkamadım bile
ilknurrrrrtl__0099 [silindi] ilk olduğundan mıdır bilmiyorum ama hemen herseyını hazırlamak ıstıyorum 😅🦋