Cansuve dogumu kolaylaştırmak için yaptığınız birseyler varmiydi . Hurma ,yuruyus gibi vs

Cansuve çok geçmiş olsun bebeğinizi de sağlıkla büyütün. Ben de ilk doğumda epiduralli yaptım ağrım tamamen gitmişti. Herkeste farklı olabiliyor

Byz_19 yani belden takılan bir ağrı kesici, güçlü bi ağrı kesici ama sancınız tam olarak gitmiyor ama azalıyor.

Anesanne sanırım verilen dozla alakalı olabilir, bana az bi doz verdiklerini söylediler.

Huris66 yani hurma, yürüyüş, sıcak banyo hepsini denedim ama açıkçası düzenli yapmadım 😬 doğumdan önceki gece perine masajı yapmıştık, belki işe yaramış olabilir

Damlasara ben 75 kiloyla doğuma girdim, hamileliğime 62 ile başladım. Sizin kilonuzla bir ilgisi olamaz şaşırdım😬

Guzelkizim özelde yaptım, özel sağlık sigortam vardı işyerinden dolayı. 11 küsür tuttu epidural normal doğum 😬

Anneyimmm

Cansuve gözünüz Aydın ne güzel anlatmışsınız şuan da tam da duymak istediğim cümleleri kurmuşsunuz 💐 bende 38+4 bebeğimin kilosu 3,65 doktorum 4 kg olursa zor olur sezeryan olabileceğini söyledi bende kara kara düşünüyorum bi an önce gelsinde 4 kg geçmeden 🤲 inşallah sizin gibi bı doğum nasip olur bana da.🤰🤲