Mihrimahirem Cansuve maşaallah Allahım ne güzel bi anı okuduk 🥰 tebrik ederim sizi ve ailenizin geri kalanın 🥰Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin İnşaallah
ozlemrem Byz_19 Sırtınıza uyuşturucu iğne yapılıyor, sancıyı hissetmiyorsunuz Prenses doğum da deniyor Yan etkileri de varmış ama Araştırın iyice düşünürseniz
Cansuve Byz_19 yani belden takılan bir ağrı kesici, güçlü bi ağrı kesici ama sancınız tam olarak gitmiyor ama azalıyor.
Byz_19 Allahım analı babalı büyütsün inşallah Rabbim uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun inşallah
mom11111 Cansuve hayırlı olsun sağlıkla büyüsün insallah kilosu çok iyi toplamda kaç kilo aldınız 🦋☺️
Cansuve Guzelkizim özelde yaptım, özel sağlık sigortam vardı işyerinden dolayı. 11 küsür tuttu epidural normal doğum 😬
pamk00 Cansuve maşallah çok güzel doğum yapmışsın darısı bizlere inşallah rabbim hayırlı uzun ömürler versin evladına çok sevindim 🥰 özeldemi doğumunuzu yaptınız ?
Damlasara Cansuve Masallah bebege de size de.Saglikla buyutun insallah.Peki soz kac kilosunuz.Ben kilolu degilim ve bebegin kilosu uc bucugu gecerse zor olabilir dedi doktorum.Suan son haftaya giricem kilosu yakınlaştı☹️ Stres yaptim
Cansuve Damlasara ben 75 kiloyla doğuma girdim, hamileliğime 62 ile başladım. Sizin kilonuzla bir ilgisi olamaz şaşırdım😬
Cansuve Huris66 yani hurma, yürüyüş, sıcak banyo hepsini denedim ama açıkçası düzenli yapmadım 😬 doğumdan önceki gece perine masajı yapmıştık, belki işe yaramış olabilir
Anesanne Cansuve çok geçmiş olsun bebeğinizi de sağlıkla büyütün. Ben de ilk doğumda epiduralli yaptım ağrım tamamen gitmişti. Herkeste farklı olabiliyor