poyrazinannesi3547 Simsekbebekannesi Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşAllah ya 🤲🏻😍😍😍inşallah ögrenrz söylemezse ben cuma bi özele gtcem o doktor baya biliyormuş ailemin orda herkes ona gtmş tecrübeli diye
Simsekbebekannesi poyrazinannesi3547 poyrazinannesi3547 amin amin canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🥰
demirmommm Minimommy Merhaba benimde 3 Ocak yazıyor programda ama sezeryan olacağı için daha çabuk gelir galiba 😍13+0 dayız bugün. Mide bulantılarım hala geçmedi tam kızlar sizin ne durumda? Cinsiyeti öğrenemedik ikili teste bayramdan önce gösterir belki 😊
Edaaece Minimommy bende 12+4 deyim ve 7 ocak tahmini doğumum ve bende hiç alışveriş yapmadım cinsiyeti bekliyorum 😊
Yasminalkan Minimommy aynı haftadayız 😍🥰bebişlerimizi sağlıcakla kucagımıza alırız inşallah mide bulantısı yada mide yanması yaşıyor msnz
meltemonen Minimommy gel bi sarılalım 😂😂😂 bende 28 yaşındayım, benim de ilk Hamileliğim, benimde 11+2, bende nasipse ocak ayında doğum yapacağım 🤭 annesi kılıklım ben ocak bebeğim ocakk 👶🥰
Pinmeh34 [silindi] rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲sizinle aynı zaman bizimki de 🌺🌺🌺
Demooo Bana da doktor erkek kesin dedi 12+4 de ama ikili taramayı yapan doktor henüz belli değil çok küçük daha dedi.hangisine inanacağım bilmiyorum.