Ozlemvdefne poyrazinannesi3547 Amin❤️ ayni biz 😅 bizde consiyette boyle dusunuyoruz ikili tarama da kesin cinsiyet belli oluyor mu
poyrazinannesi3547 Ozlemvdefne aslında çoğu öğreniyor 2li teste ama bebişlerin pozisyonuna da bağlı umarım öğreniriz 2 gün kaldı meraktan çatlıyorum sabredcem azcık bakalım 😂💙😍💖öncelik sağlıklı hayırlı evlatlar olsun hepimize inşallah
Simsekbebekannesi poyrazinannesi3547 bende cuma günü gidecem 2 gün var inşallah öğrenebiliriz bende çok merak ediyorum ya😊
poyrazinannesi3547 Simsekbebekannesi Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşAllah ya 🤲🏻😍😍😍inşallah ögrenrz söylemezse ben cuma bi özele gtcem o doktor baya biliyormuş ailemin orda herkes ona gtmş tecrübeli diye
Simsekbebekannesi poyrazinannesi3547 poyrazinannesi3547 amin amin canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🥰
demirmommm Minimommy Merhaba benimde 3 Ocak yazıyor programda ama sezeryan olacağı için daha çabuk gelir galiba 😍13+0 dayız bugün. Mide bulantılarım hala geçmedi tam kızlar sizin ne durumda? Cinsiyeti öğrenemedik ikili teste bayramdan önce gösterir belki 😊
Edaaece Minimommy bende 12+4 deyim ve 7 ocak tahmini doğumum ve bende hiç alışveriş yapmadım cinsiyeti bekliyorum 😊