Hayle beysenyil iliski Genital bölgeye zeytinyağı sur Merdiven inip çık Hurma suyu iç😊bildigim etkili yöntemler bunlar
Birfincankahve beysenyil Yeme içme hareketler dışında meryem ana eli otu mutlaka alın ve doğum başladığında suya koydurun ben de cok etkisi oldu.
beysenyil Birfincankahve onu da alıp kenara koydum, inancını tam tutarsan faydasını görürsün demişlerdi 💙
Zeytinlimon beysenyil bu haftadan sonra hatta 36 dan sonra düzenli perina masajı yapan arkadaşim dikişsiz doğurdu😜darısı hepimize
Ogretmenanne24 Zeytinlimon perine masajını bende yapmak istiyorum ama yanlış bişey yaparsan diye korkuyorum günde bi saate yakın yürüyorum sadece onun haricinde ev işi
Mehtaprabia_-53 Babymoomy iliski zor.oluor yaa cnm.aciyoo bebekde olunca.karninda daha zor nefes aliosun. Korkuorum.cocuga bsy olcak die.. esimle yapiorus firsat buldukca yapmayali cok.olunca zor yani cocuga zarari yok dimi. Iliskinin😔😔
Babymoomy Mehtaprabia_-53 benim doktorum bende risk görmediği için uygun gördü canım ama kimi anneye uygun görmüyorlar kendini yormadan sadece senin açıklığın icin bir ilişki yasamanız lazım yani kendini kasma yorma hangi şekilde rahatsan öyle yap
Eylulunannesi-2 beysenyil ilişki dyorlar cognlkla. Benm eşim yanasmıyor. Sen Dene olursa banada haber et. Ben zorla yapıcam artk 😅😂
beysenyil Eylulunannesi-2 eşim görevi gereği yanımda değil malesef, aksi gibi doğuma 19 gün var ve eşimin görevinin bitmesine 18 gün var 😂 1 gün yapmakta çok fayda edeceğini sanmıyorum 😂
eaktr beysenyil aminn hepimiz inşallah 🥰 squat en zoru önceden de sporsuz olduğum için bacak ağrısından ölüyoruumm 🤣
beysenyil eaktr öncesinde spor deneyimim çok olduğu için ben zorlanmam inşallah ama ağırlaşınca daha zor oluyor 😂
alazzeyneperva eaktr ona göre ufak ufak benzer şeyleri yapmâk isiyodum ondan sordum ama önce kendi doktoruma danışım tabi