Halimeo 14 gün kaldı çok sertlestiriyor kendini sırt bel ağrısı çok oluyor kalamiyorum ödem şükür yarrabi gene de kucağıma sağ salim alıyım başka birşey istemiyorum
Deletedmom_5 Halimeo aynen öyle ne kadar sorunumuz olsada sağlıklı gelsinde 9 ay daha tasırım diyoruz annelik daha doğurmadan başlıyor🙂
Deletedmom_5 sewimomur evet canım en baştan beri başka hic bişey sürmedim sadece organik soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sürdüm çok iyi geldi hiç kaşınmam yok şükür
sewimomur Halimeo benim surekli kasiniyo yaaa kolonya sutuyom bebe yagi sutuyom su dokuyom sabun yapiyom normal krem kullaniyom faydasi yok
Gupssse sewimomur aynı benim.gibi yapmissin safra asidine baktrdin mi.o yüksek çıkınca kaşıntı olurmuş ilaç verdi bugün başladım ama daha da arttı sanki anlamadım ben bu işi
Deletedmom_5 Glsn1 anam tek sorunum tuvalet olsa ona razıydım üzerine sıcakta basınca tuvaletimi yaparken bile terliyorum😁
Kuzeyibeklerken Deletedmom_5 perşembeye kadar dayanirsa sancima bakılıp en geç ,5 temmuzda alacak ilki sezerryan diye buda sezeryan olacak
kardelen1006 Ay bende 3 gündr fena bastırdı sıcak uyuyamıorm sabah karsı esince uyuyorum son 15 ama 2. bebegm oldgu için çarsamba kavuscaz insallah Allahm hepimizin yardmcsıı olsn 🤲🏻
Hatice4 Aysegulyksl benimde plasanta da kireçlenme olduğu için biraz erken alabilir doktorum yoksa 2 haftam vardi
Zehra-Arda Deletedmom_5 başlığı görünce hem heyecan yapan hemde korkan ben değilim dimi birtek 🙈Bizim de son 28 günümüz kaldı 🤲rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️👼🏼
Zeynebakman @Deletedmom_5 35+2yim. Yorgunluk dışında başka sıkıntım yok. Biraz da ayaklarım ödem yaptı. Yalancı sancı yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum ama ben hissetmiyorum. Bugün eşimle beraber doğum öncesi temizliği bitirdik. Doğum ne zaman olacak sabırsızlıkla bekliyorum.