Sedakbyk Deletedmom_5 son 29 gun,eriyorum sicaktan uyku istah sıfır,klima taktircam yarin yoksa deliricam 🥵
elifnurrrr Deletedmom_5 son 11 günümüz kaldı inşallah 10 gün önce 3 cm açılmam olduğunu söyledi doktorum hala bi gelişme yok bekliyoruz 38+3 olduk
gulin-35 Deletedmom_5 14 temmuzda ınsallh beklerse ozamana kadar sıcak basması bende de var evın ıcı morg gıbı klıma acık ama benım ıcımde hala yangın var 😀
Canananannan Deletedmom_5 son 28 gün ve aşırı baskı yapıyor bebiş aşağıya :) nefes darlığı var bende şimdi kalbim duracak gibi oluyor çarpıntım aşırı oluyor su içerken kalbimm ağzıma geliyor çarpıyor o derece halkımız da hayırlsı sağlıkla gelsin bebişler
Truman Son 11 gün . Vücutta standart üzerinde bir terleme mevcut standartta terleyen biri değilim ama durduğum yerde ensem ıslanıyor umarrım hamilelik sonrası düzelir . Birde merak var acaba bebek ne zaman gelecek son 11 diyoruz ama belli mi olur 😊
Miumiu Deletedmom_5 Bizim de son 14 günümüz ama sıcaklardan mahvolmuş durumdayım🥵 Ejderha gibiyim ateş çıkıyor hormonlardan da iyice beter oldum nefes alamıyorum resmen oğluşum öyle 40ları beklemese de gelse sağ salim diye dua ediyorum resmen😂😂
Sbhtzmn Deletedmom_5 aynı durumlar allahtan az kaldı son 12 😂 ama dogumu baslatcak doktor açılmam var sancım gelmıyo
Krky38 Deletedmom_5 son 10 gün bakalım ne olcak merakla bekliyorum sıcak deme aman aman pastırma sıcakları vurdu Kayseri’ye yaniyoruz 😊😊😊 Rabbim hayrinan kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize inşallah 😊♥️
Cylos Deletedmom_5 heryer sıcak hicbiryer esmiyor 😀😀 şafak 24 zaman geçmiyor gece uyku yok ayaklar davul gibi Allah’ım sen yardım et
SedaCeki Deletedmom_5 32 gunumuz var saka gibi gecti gitti aylar ayaklarimin alti soguk suya soktuğumda çossss ediyor yanmaktan midemi ilk aydan bu yana saymiyorum bile artik 🤣 bide nasil merakliyim kizimi gormeye nasipse anlatamam🥰🥰🥰
Eylemmm1655 leyla_ok aynen bende istiyorum eski günlerime dönmek doya doya istediğim herseyi yiyip içmek herkes koka iciyo buz gibi gözümün önünde canim cekiyo herkes eğilip rahatça hareket ediyo Bende yere bisey düşmesin diye dua eder oldum evde valla
leyla_ok Eylemmm1655 Aha uyuyamadım dikildim bu saate.Ölecem vallahi 😫 Bu saate kendimi duşa attım.Uyuyamıyorum vallahi hayırlısı ile bir bitseydi 😞
Duygus97 Eylemmm1655 ya aynen ben de yere Bi şey düşmesin diye uğraşıyorum sanki inadına daha çok düşüyor ne düşürsem yerde kalıyor eşim akşam topluyor seninde peşinde biri dolanması lazım diyor😀 Allah yardımcımız olsun az kaldı inşallah 😍
Gupssse sewimomur aynı benim.gibi yapmissin safra asidine baktrdin mi.o yüksek çıkınca kaşıntı olurmuş ilaç verdi bugün başladım ama daha da arttı sanki anlamadım ben bu işi
sewimomur Gupssse doktor dedi karaciger emzimlerine bakalim baktik temiz cikti dedi normaldir kasinti dedi yedigin biseylerde dokunuyor olabilir diye falan ama hep kasiniyo iki gundur vazelin suruyom biraz azaldi ama kollarim ayaklarim bu defa kasiniyo
hulya4627 4 gün var 🙈 Normalde 17 gün var ama ilki sezaryen olduğu için buda sezaryen olacak 1 temmuzda kısmetse