Deletedmom_5 bizimde 13 günümüz kaldı inşallah ama o kadar sürmesini istemiyorum bir an önce gelsin istiyorum 🤭🤭
Sıra bize geldi temmuz anneleri 🤩🤰
Deletedmom_5 bizimde son 22 gün zaman geçmiyor sanki😀ayni dertten bende muzdaribim
[silindi]
Son 25 gibi görünüyor heyecan basmaya başladı. Çok bunalıyorum ya çabuk yoruluyorum iyice ağırlaştım bir de sıcaklar mahvediyor :((
Son 22 bizimde🤩 iki gecedir sıcaktan ateşten uyuyamıyorum sabahın altısında elimde bir salatalık dolanıyorum evin içinde😂😂😂
Deletedmom_5 son 14 ama zaman geçmiyor sıcaklar beni mahvediyor Doğuma kadar erimesem iyidir. 😅
Deletedmom_5 14 günümüz var aslında ama 5 temmuzda sezeryan olucam. Yani 9 günümüz var. ☺️
- Düzenlendi
bgglbhfdsc aaa aynıyız. Doğum şekliniz belli mi?
[silindi] bence zaten sıcak olmasa bu kadar yorulmam ama bu havalar insanı mahvediyor ☹️
- Düzenlendi
Deletedmom_5 şuan 36+3 üm ama doktorum suni sanci ile normal doğum yapacağımızı söyledi 37 haftada bakalım nasıl olacak azcik korku stres var ilk gebeligim
Glbnpk ayy 1 hafta nerdeyse ne güzel saglıkla al kucagına 😍
Deletedmom_5 benimde 22 gün gösteriyor uygulamada kızım ne zaman gelir bilmiyorum ama 🙈 ben normaldede yazın sıcaktan uyuyamazdım ayaklarım falan içten yanardı hep hele bu durumda çok zorluyor beni 😭 birde sıcaktan ödem oluşuyor ayaklarımda arada şişiyor
Deletedmom_5 33 günümüz kaldı ama hiç geçmiyor gibi 🙄 Hayırlısı ile şu kızııı bir kucağıma alıp tüm o stresi vs geçip gitmesini istiyorum.
Ysmnbl neden suni sancı veriyorki belki kendi sancınızla doğurursunuz 😳
leyla_ok senmi benmi bir derin oh çekicem
eaaysenur hepimizin tek derdi sanırım şuan bu😩
Deletedmom_5 İnşallah teşekkür ederim ☺️
Deletedmom_5 şuan 36+6 dayım. Sıcaklar benide mafetti gece uykuları haram oldu 🤦♀️ Biran önce gelsin istiyorum artık 😁
Deletedmom_5 son 6 gün kaldı gelmeye hiç niyeti yok gibi sabırsızlıkla bekliyoruz 👼 ❤️
Deletedmom_5 son 18 uygulamaya göre ama 3 gün sonra sezeryan olucam plesentada kireçlenme olduğundan dolayı
Fnddd odaya vantilatör taktım ona rağmen ter sucuk içindeyim malesef😩