Eminos123 Havva_Altun klasik hastane cikisi koycam ama bugun bebegim hareket etmiyor 32+5 iz cok az hareketi var hergun gumbur gumbur karnimi hareket ettirirdi
Portakalgeliyor Havva_Altun sıcak olması bebeğin üşümediği anlamına gelmiyor - en azından 1 ay normal giymesi lazım isterseniz nefes alan kumaşlar var delikli yani o şekilde takım alabilirsiniz ..
Havva_Altun Portakalgeliyor birkaç takım aldım biraz daha almayı düşünüyorum malum bebeklerin kıyafeti çabuk kirleniyor 😂
Eminos123 Havva_Altun yoracak hic bisey yapmadim annemlerdeyim uzaniyorum oturuyoruz oyle yani hani is falan da yapmadim bugun ama elhamdulillah biraz hareketi var
Selma_aygun Havva_Altun bende öyle düşünüyorum anca akşamdan akşama yaparım 2-3 güne bölerek zaten çok sıcak oturduğum yerde terliyorum bide ütü düşünmek bile istemiyorum 😐
Buseninannesi_21 Havva_Altun kiyafetleri yikayinca ayarlicam hastane çantasini şu an 31+6′yim vajinada sabahtan beri ağri batma oluyor korktum bugün de ne olur ne olmaz diye kiyafetlerini yikamaya basladim artik. 🙂