Havva_Altun Doğumu Ağustos ayına gelen anneler hastane çantanıza neler koydunuz 👼🏻 Fikir amaçlı havalar çok sıcak olacağı için neler koymalıyız🤔🤰🏻👼🏻
Eymen-ss Havva_Altun hazırlamadım daha 30. Hafta bır ay sonra hazırlarım diye düşünüyorum bakalım erken şimdilik 🤗
Borusesi Havva_Altun 32+1 daha hazırlamadım kendime bir sürü eksiğim var bebeğin hiç bir şeyini yıkamadım ama benim evim aşırı derecede sıcak tek zıbınla durur bebek herhalde
Dlrzh Havva_Altun ağustosta olsa ilk doğduğu zaman uzun kollu giyinecek ona dikkat edin ilk kızım temmuz sonu doğdu ikinci ağustosta gelecek nasipse ince ama uzun kollu olmalı. Bende daha hazırlamadım çanta 😊 31.2 yim
Havva_Altun Eymen-ss bende yavaş yavaş hazırlıyorum 32 haftalığım havalar çok sıcak olacağı için ne koymam gerektiğinden kararsızım 🤔😂🤰🏻
Havva_Altun Borusesi benimde evim çok sıcak bebeğin elbiselerini aldım şimdi sıra bende hastanede Doğum yaptıktan sonra üşürmüyüm onu düşünüyorum 😂
Eymen-ss Havva_Altun aklımda olanları söyliyim o zaman belki fikir olur 🤗 Üç adet alt üst ince takım bebek için 1 adet hastane çıkışı 3adet sıfır kol zıbın 10 adet bebek bezi Müslin örtüsü Ağız mendili iki adet Şapkası eldiveni Pişik kremi Her ihtimale karşı biberon Emzik Kendim içinde iki takım pijama gecelik Terlik Depeend hasta bezi El havlusu hastane de oluyor ama temizlik açısından 🤗 Deodorant malum sıcak ter kokmayalım 🤣 bunları koymayı düşünüyorum şimdilik aklıma gelen 🤗💙
KZeynepk Havva_Altun üşürsün canım ameliyathane soğuk bide doğum yapan kadin çok üşürmüş 1 hırka çorap köy bence 😂
Bett_blog Eymen-ss ben gögüs pompası lansinoh meme ucu çatlak kremi ve pişik kremide koyucam ekstra olarak üç aşağı beş yukarı aynı alt üst iç çamaşırı kendime
Havva_Altun Dlrzh aynen ilk doğduğu zaman üşür bebekler hastanede uzun kol giyinir ama evde sanmıyorum evler çok sıcak 😅
Dlrzh Havva_Altun ve ne kadar sıcak olursa olsun kendinize de ince de olsa hırka tarzı birşey alın. İnsan üşüyor anlamsız ama dışarısı deli gibi yanarken sen üşüyorsun 😊😊
Selma_aygun Hazirlamadim daha bende 31+2 bugün daha yıkamaya başladım 1 makine çalıştırdım 2 makinede daha yıkarım biter bu sıcakta tek seferde ütü yapabileceğimi sanmıyorum 2-3 günde anca ütüyü bitiririm yine çantayı hazırlamam 1 hafta sonrasını bulur
Eminos123 Havva_Altun klasik hastane cikisi koycam ama bugun bebegim hareket etmiyor 32+5 iz cok az hareketi var hergun gumbur gumbur karnimi hareket ettirirdi
Portakalgeliyor Havva_Altun sıcak olması bebeğin üşümediği anlamına gelmiyor - en azından 1 ay normal giymesi lazım isterseniz nefes alan kumaşlar var delikli yani o şekilde takım alabilirsiniz ..
Havva_Altun Portakalgeliyor birkaç takım aldım biraz daha almayı düşünüyorum malum bebeklerin kıyafeti çabuk kirleniyor 😂