26z25a04f Selam bende yeni katıldım 22 yaşındayım 21+0 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ve hala cinsiyetini göstermedi 🙁
Deletedmom23234 Rojbin27 Kıyamam anlıyorum benimde iki kaybım var ama strese girme lütfen 🙏🏻 sağlıkla gelsin inşallah bebiş 🥰
26z25a04f Rojbin27 tahmin bile yapmadilar göstermiyor canim benimde icime erkek doğuyor hayirlisi olsun
Rojbin27 Mom06226 ay birecik bana çok yakın bayramda falan gidip geliyoruz ben Antepde oturuyorum uzun zamandır ama Urfalıyım 😊
MommySharkdutdutdutut Rojbin27 😂ondan bahsetmedim canm 😊dogunca gülmeyi ogretse dedim 36 haftaligim kiz
Buse7111- Rojbin27 a Rojbin27 öncellikle Aleyküm selam bende 17+4 gunluk hamişim ,20 yasındayım,10 aylık evliyim tanıştıgıma memnun oldum😇
miniksevdamm Rojbin27 öyle mi eşim Urfalı ailem merkezde ibni sinada ben Nizip’te oturuyuem sen peki 🌸
Emineyldzlrr Rojbin27 22 yaşındayım 11 gün sonra 1 yıllık evli olacağım ilk evlendiğim de düşük yaptım şuan da da 28 haftalık hamileyim ❤️🥰 Nevşehirliyim
miniksevdamm Rojbin27 evet canm zaten ibni sina ve Karataş aynı yer gibi yeni şehir hastanesinin orası oluyor orda oturuyorduk evlenince ben Nizip’e geldim ailem orda hala yakınmış 😍