MommySharkdutdutdutut Deletedmom93428 Ogretebilirsek bebelerimiz de gulerek gelsin su cümleyi ilerde kurmasınlar 🤣🤣🤣 ben bi iletisime gecem karnimdakiyle 🤣🤣🤣🤣
Masal53 MommySharkdutdutdutut kız ne dicem hani tecrübelisin ya ilk doğumdan sence doğum anında gülebilir miyiz 😁😁😁
Masal53 zehranurr heee sende eda dansın 😁 ben yine yanlız kaldım siz tokat çıkışı ben tokst girişi 😁😁
Skrye Rojbin27 bende 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 33 haftalık hamileyim orduluyum insallah prensesimiz gelicek ilk bebisimiz yarışmaya bizde istanbuldan katılıyoruz 😂
Deletedmom93428 zehranurr sana bir şey diyim mi bazen bir kaç postta görünce seni dedm ki ya ben bu kızı bir yerden çıkarıcam birisine çok benzetiyorum sorsam ayıp olur mu acaba diye hiç sormadım meğer memleket çekmiş 😂😂😂
Deletedmom93428 Masal53 aa canın sağolsun kız Tokat kelimesi bile yeter 😂memleketimin adını duyunca heyecanlandım😂😂😂😂😂💜💃
zehranurr Deletedmom93428 hahahahahah 😂😂 hangi köyündensin 😂 kız bide aynı köylü falan çıkıyormuşuz 😂
miniksevdamm Rojbin27 aleyküm selam hoşgeldin 🌸 Ben Aysu 23 yaşındaym ilk minnoşumu bekliyorum 25+3 haftalığım 2 yıl olcak 3 ay sonra evliliğime Gaziantep ten katılıyorum 😂😂 amacım büyük ödül
Masal53 Deletedmom93428 novadayı özledim bide yanındaki lunaparkıı ❤️❤️ eylül ayında gitmiştim ilk çarpışan arabaya bindim ondan indim gondola bindim kahkahalarım ortalığı inletiyodu 😁😁
Leylaakcay @Rojbin27 selam hoşgeldin 22 yaşındayım 23+2 haftalığım Konya geliniyim Antalya da yaşıyorum 😂
Deletedmom93428 zehranurr merkezdeyz biz 😂 sen liseyi niksarda mı okudun 😂 ya çok benzetiyorum biriisne seni 😂
Rojbin27 Deletedmom23234 Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsin Allah bağışlasın bu arada canim benim sancım çok oluyor bu aralar
Deletedmom23234 Rojbin27 Amiin inşallah ❤️ rahim yukarıya çıktığı için sancı olabiliyor o haftalarda tabi çok ağrılı ise mutlaka doktora git 😌
miniksevdamm Rojbin27 öyle mi eşim Urfalı ailem merkezde ibni sinada ben Nizip’te oturuyuem sen peki 🌸
zehranurr Deletedmom93428 ben doğma büyüme Ankaralıyım Tokat geliniyim 😂😂 tanışma imkanımız ya da bi yerde görme imkanın sıfır 😂
CgladaP Hoşgeldin bende 30 yaşınayım 26 aylık bi kuzum var şuan da 8 haftalık hamileyim ankaradan geldim 🙈