Rojbin27 Selamın aleyküm kızlar yeni katıldım 17 haftalık hamileyim 19 yaşındayım 1 yillık evliyim bende sizi tanım bakım ☺️
Masal53 Rojbin27 ve aleykümselam hoşgeldin aramıza ben masal 23 yaşındayım tekirdağda oturuyorum rize kızı tokat geliniyim ❤️❤️ 2017 ağustos geliniyim
Deletedmom93428 Rojbin27 27+6 haftalık hamileyim oğluşum olacak 22 yaşındayım😂 yarışmaya İstanbul dan katılıyorum😂😂😂
Deletedmom23234 Rojbin27 Hoşgeldiiiinn🥰 bende 25 yaşındayiim İstanbul’da oturuyorum 💃🏻 minnoşum hıçkırıyor onu takip ediyorum ve ilk gebeliğim 😬 teşekkürler şimdiden 😁
MommySharkdutdutdutut 28 yasindayim 1 karnim da bir evde olan 2 cinganin annesiyim 🤣 yarismaya istanbuldan katiliyorum size rap yapcam
Esraali 30 yasındayım 3 oğlum var 29 haftalık hamileyim kıızmı bekliyorum Trabzon - Bursa memleketim asabiyim bu aralar cok iyi dans ederim 🌺💜🌺
Deletedmom93428 MommySharkdutdutdutut aman be ağlarak geldk bu dünyaya zaten bırak da gülerken doğuralım😂😂😂😂
MommySharkdutdutdutut Deletedmom93428 Ogretebilirsek bebelerimiz de gulerek gelsin su cümleyi ilerde kurmasınlar 🤣🤣🤣 ben bi iletisime gecem karnimdakiyle 🤣🤣🤣🤣
Rojbin27 Deletedmom23234 Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsin Allah bağışlasın bu arada canim benim sancım çok oluyor bu aralar