Ellu Zeynepela1 benim kizim 4230 g 57 cm dogdu. Simdi bi bucuk yasinda gören daha büyük zannediyo😣 babasi 1,95 m ama dua ediyorum o kadar olmasin bi kadinda begenmiyorum😫inshalah benim genlerim frenler en fazla 1,73 kafi bence😅neyse saglik olsun 🤷🏻♀️
Morvy Habibekeser aslında herşeyi yiyorum yani yeme alışkanlığımı değiştirmedim abır cuburda yiyorum maalesef😒 ama ben pek kiloda almadım neden böyle inanın bende bilmiyorum sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil☺️
Mervebyk Yasemin0728 merhaba aynı şeyleri bende yaşadım geçen hafta 32 +3 olması gerekken 31 cıktı karın cevresi 30 cıktı kiloda 1690 dedi ciger geliştirici oldum haftaya kontrolüm var
Yasemin0728 Mervebyk Şuan kaç haftalık oldun canım inşallah sağ salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi
aycanasel 35+6 da 3.300 dü suan 36+1 olduk pozisyonundan dolayi boyunu ölçemedi doktor bu sefer yani yanlis olabilir bir sonrakinde bakalim dedi 🤭
Smy238 Zeynep_18 aynı olmamız 🥰 normal seyrinde dedi değil mi doktor önde falan demedi benimki normalde geriden geliyodu doktor demedi bu sefer geride falan diye de 😍
Hilkatkaradagli Gebelik şekeri var diyet yapıyorum o yüzden 30 haftalık 1300 şuan 31 haftalık bilmiyorum özelde 29 haftalık diyor bebek için anlamadım :)
Mervebyk Yasemin0728 aminnn canım inşallah. Suan 33 +4 dün devlet hastanesine gittim iki doktora gidiyorum özelde ciger geliştirici vuruldu dün gittigimde 32 hafta ile uyumlu dedi devletteki