Morvy Habibekeser aslında herşeyi yiyorum yani yeme alışkanlığımı değiştirmedim abır cuburda yiyorum maalesef😒 ama ben pek kiloda almadım neden böyle inanın bende bilmiyorum sağlıkla gelsinlerde gerisi önemli değil☺️
Fatmaliakburak26 beysenyil benımde bebegım haftası ıle gıdıyo bu son 3 haftada dedı doktorum daha fazla kılo alıck dedı
Rabia424 Esrasahin10 merhabalar, gelişimi için ne diyor doktor ? Hemen , hemen aynı haftadayz. Benim doktorum pek yorum yapmiyor
Kbraslan Ben 22 haftalık hamileyim ayda 1 kontrole gidiyorum artık ama hala bana kiloya dair bilgi vermediler ne zaman söylüyorlar acaba devlet hastanesinr gidiyorum bu arada
Dilanurr Kbraslan bende devlet hastanesine gidiyorumda her seferindd soyliyo doktorum boyunu kilosunu
a_burcu_bur Kbraslan 16 haftalıkken falan söyleniyo sanırım. Öncesinde de söyleniyo muydu hatırlayamadım. En azından detaylıca kesin söylerler.
Kbraslan Cemreekny şuan netten terime baktım efw diye bir terim tahmini ağırlığı belirtiyormuş 402g yazıyor sonkinde 😍
birtriptanesi Cerencemal @Nur000 bende 32+4 te gittim (dün gittim) 2.100 dedi sanırım sçtm 🤭😂😂 normal doğurmak istiyorum ama hem ben hem bebek çok kilo aldık ve hala alıyoruz 😓
Milenka elifinannesiiii 33+2 de 2500 olmuş bende kilo aldı diye dertlendim 😂bence 2 gayet iyi daha var . Zamanla alırlar. Ama bizimki bu hızla giderse kaç olcak bilmiyorum
Mervebyk Yasemin0728 aminnn canım inşallah. Suan 33 +4 dün devlet hastanesine gittim iki doktora gidiyorum özelde ciger geliştirici vuruldu dün gittigimde 32 hafta ile uyumlu dedi devletteki