Cigdemmom Cemreekny 38 haftalığız 3.200 gram bana az geldi bu haftada milletin 3.900 / 4 e yakın 🤷🏻♀️🤷🏻♀️😅
Atesbeyinannesi tonbikinannesi evet çatım darmış doktor normal doğurursan sende ya da bebekte hasar oluşabilir dedi 🥺 ama bugüne kadar ne ağrı ne sancım vardı pazartesi sezaryenım var ufaktan sancılarım başladı galiba pazartesiye kalmayacak 🥺
tonbikinannesi Atesbeyinannesi hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah hakkınıza sağ salim çıkalım yeterki doğumlar dan bebişlerle
Zeynepela1 Atesbeyinannesi benim de çatım dardı bunu genç olan bi doktor anlamadı çatı muayenesinde sonra Doğumum gelip çattı kanama sancı o biçim açılma olmadı 2 3 gün tam artık ölüyorum dedim o gün nöbetçi bi doktor vardı allah ondan razı olsun yaşlıydı çok bence 65 rahat vardı o baktı anladı zorlama sen Doğum yapamazsın ya kendin ya çocuğun zarar görecek dedi aldı hemen 😁
H_myra1 MinikEkran yaa benimde 14+6 da 100 gr dı şimdi bilmiyorum tabi😂herkez baya ilerlemiş bana zaman geçmiyor hiç
minicikanne AybukeA Aynı gidiyoruz sizinle 37+1 3350 38+1 3500 😄 3800 doğar bu gidişle dedi doktorum. 🤭
fatmArslan06 Cemreekny 31 de gittim doktor bu bebek büyük dedi 😒 kilo söylemedi şeker yüklemesi yaptı şeker de çıkmadı kilosunu merak ediyorim
Eymen-ss Hafta da 1100 kg 39 cm di ogluş 🤗🧿 şuan 29. Hafta bitti bir hafta sonra kontrol var bakalım kaç oldu merak ediyorum 🤗🥰 birinci oğlum 4500 doğmuştu bakalım bu kaç olcak
Atesbeyinannesi Yelkaaa01 gebelik şekeriniz yoksa karpuz, nesquik (ben sütü sade içemediğim için hamilelik boyunca nesquik gevrekle yedim), kaşar, pekmez, ceviz, yeşillik bunlar çok kilo aldırıyor. Sorunuza atlamış gibi oldum ama belki faydam olur 🥰
Yelkaaa01 Atesbeyinannesi yok yok seker mwker yok bende 😀 doktor ye diyor düşünün kilo alamıyorum 😀 karpuz kesilen smdi teşekkürler 😀
DeryaKarakus Elisammmbade biliyorum kıyaslamak yanlış olur ama benim de 34 haftada 2530 Gr 46 cm idi doktor haftasından bir hafta ilerde demişti. Sizinki nasıl haftasıyla uyumlu mu dedi
Fatosss35 Elisammmbade lütfen bana da soylermisiniz ne yiyip ne iciyosunuz nasil besleniyosunuz kilosu cok iyi maşallah