Atesbeyinannesi Yelkaaa01 gebelik şekeriniz yoksa karpuz, nesquik (ben sütü sade içemediğim için hamilelik boyunca nesquik gevrekle yedim), kaşar, pekmez, ceviz, yeşillik bunlar çok kilo aldırıyor. Sorunuza atlamış gibi oldum ama belki faydam olur 🥰
AybukeA Yelkaaa01 farklı birsey yemedim aslında oteki haftalara göre, bu hafta ekstra kilo almış, hergun muz yiyorum, sıcaklardan bu hafta meyveyi kaçırmış olabilirim
Berrinsahinn Burcukra kaşar peynirini nasıl tüketelim peki.ben yağda yumurta yapıp yesek kilo aldırır mı yoksa boş mu yemek gerek
Ellu Benim doktorum hic sölemiyo😕😫hersey yolunda diyo sadece. Soruncada tahmini degerler veriyo. Son hanileligimde kizin gövekli sisko demisti, gercektende 4230 g 57 cm dogdu😅(mashallah diyim bari😅)
AybukeA Klbkmmm tombis biraz dedi sadece, gün vermedi, normal dogumu bekliyoruz, haftaya çarşamba çatı muayenesi olacagim ona göre netlesmeye başlayacak sanırım
elifinannesiiii Geçen hafta yani 33 de 2 kg dı doktor biraz az dedi canım sıkıldı yarın tekrar gidicem kontrole bakalım bu hafta kac gram aldı insallah toparlamıstır benim kız🙄
Milenka elifinannesiiii 33+2 de 2500 olmuş bende kilo aldı diye dertlendim 😂bence 2 gayet iyi daha var . Zamanla alırlar. Ama bizimki bu hızla giderse kaç olcak bilmiyorum
beyzasaglam elifinannesiiii benim kız da 33 de 2 kiloydu 34 olduk bugün gittim 2200 olmuş biraz yavaş büyüyoz küçük bi kız olcaz demekki 🙈
Zeynepela1 Atesbeyinannesi benim kızımda 53 cm di 39 da doğmuştu tam boyu her zaman uzun olacak şimdiden diyeyim 😁
Ellu Zeynepela1 benim kizim 4230 g 57 cm dogdu. Simdi bi bucuk yasinda gören daha büyük zannediyo😣 babasi 1,95 m ama dua ediyorum o kadar olmasin bi kadinda begenmiyorum😫inshalah benim genlerim frenler en fazla 1,73 kafi bence😅neyse saglik olsun 🤷🏻♀️
Shzdgn Cemreekny 29+1 bebeğimin karın çevresi 2 hafta geride dedi kilosu düşük 1190 Gr çıktı 2 ci bebeğim ilki kilosu yüksekti hep güzel geçiyor du haftasına göre canım sıkıldı 😔
Yasemin0728 Shzdgn canım bugün ben 32+3 haftalık oldum Kontrole gittim bugün baş çevresi ve bacak çevresi haftasıyla uyumlu ama karin çevresi 2 hafta geri dedi nst ye girdim sonucum iyi cıktı ama öğlen 2 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum gecede diğer iki dozu vurulcam. Şuan 1672 kiloymuş normal de 2 kilo civarı olması gerekiyormuş. Sana ne dedi geri çıkmasından dolayi
bugrabebegim Shzdgn bende bugün gittim 29 haftadayım 1150 gr çıktı kilosu ama doktor bir sorun yok dedi gayet sağlıklı dedi az mı acaba 😥
psychologist Cemreekny 28+4 te 1408 gr 37 cm 29+5 te 1611 gr 39cm 32+0 2015gr 44cm -17 haziran💙- kız bebek 👧🏼
Mervebyk Yasemin0728 merhaba aynı şeyleri bende yaşadım geçen hafta 32 +3 olması gerekken 31 cıktı karın cevresi 30 cıktı kiloda 1690 dedi ciger geliştirici oldum haftaya kontrolüm var
Shzdgn Yasemin0728 benimde sadece karın çevresi küçük kalmış dedi nts ye gönderdi sonucuna doğru düzgün bakmadi bile detaylı ultrason istedi şeker yüklemesi yapmadım onu istedi ve çok itici davrandı sanki keyfinden hasta bakıyor bu devlet hastanesideki doktorlar çoğu böyle bide çok moralimi bozdu 3lü test sonucu yüksek riskli dwon sendromu çıktı İlk kızımda hiç sorun çıkmadı hiç bir test detaylı ultrason gibi şeker yüklemesi falan yapmamıştım beni özel hastaneye sevk etti
mothers_baby2021 Ysmn61 benim bebişte 2.781gr çıktı ama doktor biraz az dedi . Banu çiftçinin kitabında 36.hafta dönemi için 2800 gr olarak belirtilmişti.Bende şaşırdım:) sizin doktorunuz bişey dedi mi. ?
Atesbeyinannesi tonbikinannesi evet çatım darmış doktor normal doğurursan sende ya da bebekte hasar oluşabilir dedi 🥺 ama bugüne kadar ne ağrı ne sancım vardı pazartesi sezaryenım var ufaktan sancılarım başladı galiba pazartesiye kalmayacak 🥺