Mom0891 Elif_Can_67 Ona da girdim ankara zekai tahirde vardı 1 adet suda doğum odamız☺️Ay çok guzeldi bebiş geliverdi hemen annemiz çok ağrı da hissetmedi rahatladı hatta baya
Elif_Can_67 Deletedmom9823 benim doktorun onu önerdi bi havuz düşünün şişme havuz ılık suyun içinde doğum yapiyorsunuz ve bir çoğu dikişsiz oluyor ve doğumdan yürüyerek bile cikabiliyorsun
Heather Funda2735 ben ilk izlediğiöde aşırı etkilenmiştim olumlu anlamda. Baya pozitiflik vermişti bana, bende yapabilirim falan demiştim hattan🙂
3MelekAnnesi3 Funda2735 ben izlemedim ama kendim normal yaptım iyiki diyorum alt tarafı görmüyorum o catalda 😂
Srcnannesi buiyimi benimkini açarkende anestezi yapmadılar zaten gerek duyulmuyor hafif bi kaşıntı gibi oluyor orası zaten uyuşmuş oluyor canlı canlı kesi atar gibi değil.ama tekrar dikiş atarken anestezi veriliyor.
3MelekAnnesi3 Funda2735 inşallah inşallah canım bakalım bu bebek normal mi olcak sezeryan mı smdilik sezeryan gibi duruyo hayırlısı olsun
Elfglce Funda2735 valla yasanılması gereken guzel bır olay deyım ben size yasayıp gırmek lazm efsane dogm hıkayelerımı dınlemeyın pek yasayıp bıtnce kus gbı oluyo ınsan😅
Ikizdeniz Funda2735 gecende ben sezaryani izledim bi de esime izlettim adam 10 dk kendine gelemedi cook zor ya