Kizanesi Funda2735 bende normalden çok korkuyordum sezeryani izledim normal iyi gibi geldi ikiside korku verici başka dogum yokmu yaa😂😂
3MelekAnnesi3 Funda2735 inşallah inşallah canım bakalım bu bebek normal mi olcak sezeryan mı smdilik sezeryan gibi duruyo hayırlısı olsun
Kizanesi Ikizdeniz öyle gerçekten bi doktor izledim normal dogurtup kadını ayağa hemen kaldırıyor o an ağrı çekiyorsun ama sonrası hiç bisey yok diyor herkes bi dogursam yazarım da 40 hafta oldu doğmuyor 😁
Srcnannesi buiyimi benimkini açarkende anestezi yapmadılar zaten gerek duyulmuyor hafif bi kaşıntı gibi oluyor orası zaten uyuşmuş oluyor canlı canlı kesi atar gibi değil.ama tekrar dikiş atarken anestezi veriliyor.
Aselminaaa Funda2735 bakarsin firt diye cikarirsin bir iki saat icinde o yuzden bakma oyle seylere kendini korkutursun
Melekalkan06 Melikeadiguzell valla kimisi hemen ayağa kalkıyor ilk doğumumda 2 güne ayaklanmıştım ikinci çok zorladı beni 😔
Ikizdeniz Kizanesi iyi masallah bitmis sizinki bende gorsem.keske o haftaları dogum hikayeni bekleriz artik saglikla al inslalah canm bebegini kucagina
Kizanesi Ikizdeniz Amin inşallah Allah razı olsun mutlaka yazarım olumlu şekilde inşallah sizde Kucağınıza alırsınız hayırlısıyla
Ikizdeniz Kizanesi 31 haftalik canm ama erken dogim riskim var serklajliyim falan o yuzden hep korkuyla geciyor gunlerim o yüzden böyle ileri haftalarda olanlara imreniyorum 🙈
Burcuscl Burcu_NFUE sezeryana girince asla sezeryan doğurmam demiştim sonra normallere girmeye başladım ödüm patladı asla doğurmam dedim sonuç 35 haftalık hamileyim ve nasıl doğuracağım bilmiyorum 😂🙈
Leselis Funda2735 bende izlerdim hep psikolojisi sağlam bı insanim etkilenmedim dogurdum Allah’ım size de nasip etsin