Esmihan Guneyinannesi1 ben dikişli oldum emin olun korktuğunuz gibi değil hafif ağrılar oluyo doğumdan sonra ama ayağa kalkıp bütün işinizi yapabiliyosunuz
Guneyinannesi1 Esmihan dogum sirasinda kesilmesi dikilmesi hissetmek vs ondan çok korktugum icin icim suan bile cız etti
EsilaErtugrul Sdtcnts doğum sancısını anlatmak zor canım adet sancısının bi tık üstü falan değil baya bi üstü ama herkesin acı eşiği farklı bence. Dayanılmıcak gibi geliyor ama dayanılıyor Allah sabrını veriyor gelip gidiyor dinlenme sürecini rabbim veriyor. Son saatler zor ama bebek doğunca herşey bitiyor😍
Sdtcnts Gulnurr geçme diye bir şey olmuyor o size bağlı aslında yeme içmeye filan ara ara sızlıyor mesela
EsilaErtugrul Sdtcnts olur olur inşallah. Benimde ikinci gebeliğim şuanda doğuma 40 gün falan kaldı, ne yaşıcağımı bildiğim için tırsıyorum😂 gerçi bebiş daha dönmedi, inşallah dönerse normal doğum yaparım sağlıkla
MinikMicizem Sdtcnts şöyle düşün okdar kötü olsa dayanilmicak gbi olsa kimse ikinci çocuğu yapmaz 🙂şahsen ben kendimi öyle awutuyorum 🙂🙂
Ozge890 Guneyinannesi1 kestigini hissetmiyorsun bile o ikinmayla vs onu tamamen unutuyorsun sadece diktigini hissediyorsun acı vs yok ama
Ftmerdm Mercimek26 yorumunuzu istinaden size sormak istedim sizin hiç kendi sanciniz var mıydı suni verdiklerinde benim hiç sancı kasılma yok suniyle normal doğurabilir miyim diye merak ediyorum
Mercimek26 Ftmerdm kendi sancım açılmam nişan falan hiç birşey yoktu. Tansiyonum biraz yüksek çıktı. Haftamda 39 du. Doktor riske atmayalım suni deneyelim dedi.
Ozge890 Sdtcnts inanki maksat gözünü korkutmak değil ama çok ağrılı birazcık da zor doğum ağrılarına dayanamazsın epidural tercih et cok guzel bi rahatlık sonra zaten bebek gelmeye yakın sancilarin başlıyor kabız olmusunda onu çıkarmaya çalışıyorsun var gücünle ikin 😂😂