Hic korkmayin eger korkarsaniz zaten bastan zor olur. Kolay olcak deyin.
acilma sancisi dalga dalga geliyo, yani bptün zaman olmuyo. Bi geliyo vuruyo karnina bi dalga sinra geciyo ve bi kac saniyo dinlenme araniz oluyo. Bence üste cikilabilir, tabi agri esiginize bagli. Sonra acilim olunca basinc sancisi geliyo (adini nasil koyyim bilemedim😅) basinc sancisi dedim cünkü cocuk cikmak istiyo. Ondada aynen dalga dalga geliyo araliksiz degil yani. Basinc sancisini söle düsünün, büyük tuvaletiniz var ve siz ikiniyosunuz, AMA o ikinmakta vücudun kendiliginden yapiyo sen istemesenden karnin kasiliyo ve bastiriyosun otomatikman elinde degil. Yani Allah herseyi düsünmüs ve vücudun ne yapmasi gerektigi kendi biliyo.
öle kötü düsünüp karatmayin dogumunuzu, dogum cok güzel bisey dokuz aydir o bebeginizin hayalini kuruyorsunuz. Düsün o ani tabiki zorluksuz olmicak bedeninizden kopacak o dokuz ay evi olan yerden. Ayrilik zor olcak ama bi o kadar güzel bi kavusma bekliyo sizi. Öle düsünün o zaman o sanicinin hic bi önemi yok. Benim ilk hamileligmde cok zor gecti ama sancilar yüzünden degil onlara katlanilabilir. Benim pelvik kaslarim güclü oldugundan acilim tam olmadi ondan zordu. Ve ben ikinciye coook seviniyom aci cekicekmisim umrumda degil geciyo zaten ardindan o güzel an anlatilmaz onu düsün😍❤️