kahve-cekirdegim mrvkls bir gün var aramızda inşallah olmasın güzel geçsin 🌸 hazırlıklar ne durum da isim buldunuz mu 😊
mrvkls kahve-cekirdegim bitti hazırlıklarımız canım çok şükür odasını doğum çantamı hazırladım amin inşallah hepimizinki güzel sağlıklı şekilde geçsin sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza🤗❤️ Senin nasıl hazırlıklar kaldımı eksiğin
kahve-cekirdegim Deletedmom23234 hoş geldin 😊 bizim de belli olmaz 31 Ağustos görünüyor ama erken mi gelir geç gelip eylül mü olur nasip artık sağlıklı vaktinde doğsunlar inşallah 🤲🏻 Sizde durumlar hazırlıklar nasıl isim buldunuz mu
leyla_ok kahve-cekirdegim 34 günümüz kaldı.Sezaryen istediğim için Yoksa 47 günüm vardı.Eşyalar vs tamam ama temizlik,oda boyası,halılar bunlar kaldı.33+2 olduk.
leyla_ok kahve-cekirdegim Zaman su gibi geçiyor.Sağlıcakla evlatlarımızı alalım inşallah.♥️🙏🏻Çok az kaldı.😊
kahve-cekirdegim mrvkls amin 🤲🏻bitti sayılır benim bir kaç eksiğim kaldı arabayı sonra almayı düşündüm puset aldım kıyafetleri az geldi bir kaç tane daha takım alacağım inşallah hastane çantasını da hazırlarım artık yavaş yavaş 😊
mrvkls kahve-cekirdegim He valla ya günler geçmiyo sanki çok sıcak nefes alamıyorum😂 buharlaşcam en sonunda😄