mrvkls Bizim de son 66 gösteriyor uygulamaya göre 30 ağustos doğum kısmetse😍❤️ Şimdilik çok şükür güzel gidiyor pek sıkıntım yok ama hareketlerim azalmaya başladı kaburgalarım ağrıyor ara ara sırt ağrılarım var🥰
kahve-cekirdegim mrvkls bir gün var aramızda inşallah olmasın güzel geçsin 🌸 hazırlıklar ne durum da isim buldunuz mu 😊
Deletedmom23234 kahve-cekirdegim Bende aranıza katılayım 😁 7 Eylül gözüküyor ama sanmıyorum Ağustos sonu bu iş biter bence 😂
kahve-cekirdegim Deletedmom23234 hoş geldin 😊 bizim de belli olmaz 31 Ağustos görünüyor ama erken mi gelir geç gelip eylül mü olur nasip artık sağlıklı vaktinde doğsunlar inşallah 🤲🏻 Sizde durumlar hazırlıklar nasıl isim buldunuz mu
Mom8899 kahve-cekirdegim Amin sağolun sizin evladınız da inşallah 🙏🏻 E haliyle artık bi can taşıyoruz, kolay değil zorlanacağız elbet ☺️
Eminos123 kahve-cekirdegim dedem yatalak hastaydi ondan kalan hasta bezleri var lazim olursa diye hastaneye giderken goturmustum doktorumda sadece bunla durma ne kadar sık degistirirsen pedini dikislerinin iyileşme süreci hizli olur mumkun mertebe kuru tutmaya gayret et dedi 2 tane hasta bezi kullandim herhalde bunda da yine cantama koycam 2 tane
mrvkls kahve-cekirdegim bitti hazırlıklarımız canım çok şükür odasını doğum çantamı hazırladım amin inşallah hepimizinki güzel sağlıklı şekilde geçsin sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza🤗❤️ Senin nasıl hazırlıklar kaldımı eksiğin
leyla_ok kahve-cekirdegim 34 günümüz kaldı.Sezaryen istediğim için Yoksa 47 günüm vardı.Eşyalar vs tamam ama temizlik,oda boyası,halılar bunlar kaldı.33+2 olduk.
leyla_ok kahve-cekirdegim Zaman su gibi geçiyor.Sağlıcakla evlatlarımızı alalım inşallah.♥️🙏🏻Çok az kaldı.😊
kahve-cekirdegim mrvkls amin 🤲🏻bitti sayılır benim bir kaç eksiğim kaldı arabayı sonra almayı düşündüm puset aldım kıyafetleri az geldi bir kaç tane daha takım alacağım inşallah hastane çantasını da hazırlarım artık yavaş yavaş 😊
mrvkls kahve-cekirdegim He valla ya günler geçmiyo sanki çok sıcak nefes alamıyorum😂 buharlaşcam en sonunda😄