Pinmeh34 Happyasya o civarda sanırım tam hatırlamıyorum birde cevremdeki herkes emniyetle anlaşması olduğu için orayı tercih ediyorlardı ,bana yakın hastaneye gittiğim için oranın çok üstünde durmamıştım zaten burası olmasaydı Medipol olcaktı ,
mervehcinar-21 Rojin1993 Happyasya o hastanede oda süsleme hizmetlerinden haberiniz var mı acaba yapılıyor mu şu an bir de fiyatı nedir ?
Rojin1993 Happyasya arkadaşım erken Doğum yaptı aynı doktora gidiyoruz doğumdan sonra sordum fiyat bu dedi yani ben direk hastaneye yada doktora sormadım belki de yanlış hatırlıyorum bilmiyorum bir hafta sonra kontrolüm var yine soracağım
elo20 Aysn0232 inşallah canım benim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🌸 sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
elo20 Aysn0232 bide son bişey soracağım bebek ve sizin için hangi testleri yaptılar çünkü ben bugün konuştum testler fiyata dahil değil dediler siz toplam ne kadar ödediniz 😊
Aysn0232 elo20 doğumdan sonra bebgin topuk kanı sarılık testi bı hafta sonra kontrolü (15 TL ödedim)kulak testi kalça USG benimde bı hafta sonra kontrolüm de para alınmadı
Aysn0232 elo20 birde benim bebekte sarılık vardı bidaha sarılık testi istendi 45 ödedim yani normal doğum da 1600 çocuk doktoru 15 ikinci sarılık testi 45 verdim bu kadar
Happyasya Rojin1993 anladım benimde arkadaşım yaptı oda fiyat bu dedi kendim sordum yakın zmanda bu şekilde söylendi
Rojin1993 Happyasya anladım canım inşallah dediğin gibidir yani yoksa fiyat gerçekten uçuk medipolde 🤷♀️ Bide nakit verince 420 alıyorlar ama Kuveyttürk kredi kartından ödeme yaptığım zaman 380 alıyorlar karta ait indirim gibi bişey dendi bende hep kartla ödüyorum 😃
Happyasya Pinmeh34 şimdi şöyle birşey var anlaşması vardır ama doğumda geçerli olmuyor, başka branşlarda geçiyor o hastanenin o yönünü sevmedim
Happyasya Pinmeh34 çok iyiyimiş ya normalde kart olunca fazla olması gerekirken şaşırdım. Ama muayene ücreti de çok fazla geldi bana ki gelirim iyi olmasına rağmen çok olduğunu düşünüyorum her ay nasıl kalkıyorsunuz altından allah yardımcınız olsun tek masraf muayeneyle de bitmiyor çünki
Pinmeh34 Happyasya ben dedgim gibi bna yakın olan hastane gidiyorum orda kardeşim hemşire personel yakınından faydalanıyorum şükür ,oradı olmasaydı nasl bir yol izlerdim bilmiyorum ,rabbim herkesin yâr ve yardımcı olsun her konuda inşallah🤲🌺
-Cansu- Gizemgney peki memnunmusunuz canım. Bende ona gidiyorum fakat son zamanlarda bi ilgisiz görüyorum