Eylul_53 zeynepemiromer Avcılar Anadolu Hastanesi muayene 110 TL , sezeryan doğum 2800 normali bilmiyorum malesef 😊
Aycatekin bastille Merhaba özel leventte kime gidiyorsunuz acaba evime cok yakın ama hastaneye cesaret edemiyorum yeni doğan yoğun bakım yok diye biliyorum
bastille Aycatekin şebnem hanıma gidiyorum çok memnunum doktor hanımdan, yani riskli doğum değilse problem olmaz gibi bilemiyorum yine de tabi kendi kararınız
Pinmeh34 Happyasya ben dedgim gibi bna yakın olan hastane gidiyorum orda kardeşim hemşire personel yakınından faydalanıyorum şükür ,oradı olmasaydı nasl bir yol izlerdim bilmiyorum ,rabbim herkesin yâr ve yardımcı olsun her konuda inşallah🤲🌺
EbruOzer Kbryyy merhaba, ben de medicalpark bahçelievlere gidiyorum, doktorunuz kimdi? Size ne kadar fiyat verdiler?
mervehcinar-21 Rojin1993 Happyasya o hastanede oda süsleme hizmetlerinden haberiniz var mı acaba yapılıyor mu şu an bir de fiyatı nedir ?
Happyasya mervehcinar-21 vala oda süsleme değil de kapı süsü ve lahusa şerbeti fiyata dahildi diğer detayları bilmiyorum. Ben gerekli görmediğim için sormadım
Oznurunannesi Kayraninannnesi esencanda hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyordum sonradan reyapa gectim
Nuray-kartal turkanay ben de Esenler deyim Ama ben Başaksehir çam ve sakura hastanesini daha çok beğendim esenler’deki tüm hastanelere bin basar
Gul76 Nuray-kartal benesenyurttayim orayi düşündüm aslinda ama hem uzak hemde devlet diye kararsizim 38 haftamdayim doğurdum dogurcam artik
Nuray-kartal turkanay emin ol özelle aynı benim 3. çocuğum ilk ikisi özelde oldu ama bu hastaneyi daha çok beğendim bildiğin saray gidip de özele boşuna para vermeye değmez Doktorlar da çok tatlı çok titiz bir hastane Hastane olduğunu bilmesem AVM diyeceğim içinde ne ararsan var dışında da öyle en basit örnek Gratis bile var 😅
Gul76 Nuray-kartal gratisi gec kuyumcu bile var hastane gercekten güzel ama cok saçma bi yere yapilmis heryere uzak kaliyo cok büyük bi hastane bu arada benimde 38 ci haftamdayim kararsizim ilk doğumum korkuyorum devlet diye bilmiyorum napicam randevu zaten tutturamiyosun orayida