Zhrasil zeynepemiromer ben özel güngören hastanesine gidiyorum muayene 90 lira normal doğum 1700 sezeryanda 2400
prensesannesi__ Aysn0232 memnunum iyi şükür 🥰herşeyi anlatiyo istedigini sor cevaplıyo gayet tatlı bı doktor
Aysn0232 elo20 bende öyle yaptım ikili tarama için gittim bide doğum için gittim aldılar direk 37. Haftada doğurdum oranın ebeside Cook iyi çok tatlı biri inşallah sizde hayırla kucağıniza alirsnz ☺️🌹
elo20 Aysn0232 inşallah canım benim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için 🌸 sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah
elo20 Aysn0232 bide son bişey soracağım bebek ve sizin için hangi testleri yaptılar çünkü ben bugün konuştum testler fiyata dahil değil dediler siz toplam ne kadar ödediniz 😊
Ozgepoyrazaden Dry34 ben 2016 da Özgür Çetiner e muayeneye gidiyordum . Doğumumu da Türkiye de yaptım hastaneden çok çok memnun kalmıştım. Doktorumdan da . O zaman 3200 liraydı normal doğum yine az zamlanmış.
Ozgepoyrazaden Busrakmsal almıyorlar diye biliyorum . Hem muayeneler hem doğum hemde bebek 18 yaşına kadar ücretsiz muayene olabiliyor devlet hastanelerinde .
Rojin1993 zeynepemiromer Bağcılar medipol mega üniversitesi hastanesi muayene 420 ₺ normal doğum 4500₺ sezaryen 6500₺