prensesannesi__ zeynepemiromer medigold Hastanesine gidiyorum muayne ücret 100 TL doğum normal 1600 sezeryan 1900 😊
elo20 prensesannesi__ doktorunun adı ne canım bende sadece doğum için gitsem alır mı sezeryan olacağım
nur97 zeynepemiromer bastille hmm senin bebegin ne kadarlik memnun musun doktorundan yeniköyde gidiyorum bende muayne 110 erken oldugu icin dogumu konusmadim
Songunler bastille hm levent hastanesinde ankaradan oraya gitmis coook sevdigim bi doktorum var onu öneririm kesinlikle degistirmek isterseniz doktorunuzu adı halise yolli😊keske hala ankarada olsa
bastille nur97 merhaba, levent metrosunun hemen arkasında kanyon tarafında kalıyor. tam adı “özel levent hastanesi”
blessed gmzgmzz hangisine gidiyorsunuz acaba , bende liv e gidiyorum bana epey yüksek bir ücret söylediler 13000 normal 17000 sezeryan
Adilekorkmaz Aysn0232 medigold hastanesine detayli yaptirmistim sadece dogum icin gidince kabul ediyorlarmi acaba ? Zorunlu sezeryan olucam
Aysn0232 Adilekorkmaz normalde Karabük te oturuyorum ailem İstanbul da bende sadece ikili tarama için gittim bide doğum için gittim direk aldılar beni ben gül hanımda normal doğum yaptım Gül hanım çok iyi bir doktor tavsiye ederim 🌹
Hbskrs elo20 ya bende ona bi gitmek istiyorum doktorumu değişmek istiyorum Ayşin hanım nasıl ilgisi alakası bide mesela doğum olacağı zaman hastanede olmazsa yinede geliyor mu doğuma?
Dry34 Türkiye hastanesi Dr Ayşe Solaroğlu tavsiye ediyorum muayene 220 tl harika bi doktor çok bilgili sanırum doğum 5200dü yanliş hatırlamıyorsam
Zulalch gmzgmzz normal doğum 8000₺ sezeryan 9000₺ dediler banada. Bende bahcesehir liv e gidiyorum. Hangi doktora gidiyorsunuz
elo20 Hbskrs çok ilgili bi kadın acil bi durumun olsa bile mesaj atıp ararsan hemen cevap veriyor. Hastaneye muhakkak geliyor
Hamimom Kbryyy bende oraya gitmeyi düşündüm ama bir doğum fiyatını söylemek için bir saat telefonda beklettiler gene öğrenemedim