AnneBebekMutluluk Dilekcnkn bende o hastaneye gidiyorum benim fiyat farklı ama muayene 368 doğum 9500 oda normal doğum fiyatı
Dilekcnkn AnneBebekMutluluk Ben daha önce batı bahat hastahanesine gittiğim için indirimden yararlanıyorum ama bildiğim kadarıyla doğum 8500 tl siz hangi doktora gidiyorsunuz
DamlaNur29 Tubis2021 200 cok uygun geldi 250 di orda sanki muayane ben tüp bebek yaptırdım orda gürkan hocaya bi kaç kez muayane gitmiştim bebek tuttuktan sonrada uygunmuş yani doğum falan pahalı bekliyordum pahalı bi hastane
Tubis2021 DamlaNur29 sanırım doktora göre değişiyor ben Burak beye gidiyorum SGK payını düşünce 200 TL oluyor , doğum aslında diğer hastanelere göre pahalı en azından bana öyle geldi kan uyuşmazlığımız var eşimle onun için iğne vurulduk o bile 750 TL idi
Meleknyzi zeynepemiromer alibeykoy eyupte Alibey hospital de dogum yaptim 1 ay once sezeryanla 3000 tl cokta memnunum izi bile kalmadi 1 haftaya muayene 115 tl
DamlaNur29 Tubis2021 evet doktora göre değişebiliyor bazen doğru pahalı bi hastane ben 10000 vardır diyodum tüp bebegi orda yaptık dondurma ücreti bile 500 senelik aşırı pahalı hastane ama bizimrapor vardı uyguna gelmişti allah yardım etsin istanbulda fiyatlar ucuk
Dilekcnkn AnneBebekMutluluk Anladım ben neslihan bahat’a gidiyorum bende ilk hasta yatışa sorduğumda çok kalabalıktı 9500 dediler sonra sakin bir zamanda gittim 8500 dediler indirim yokmu dediğimde bahat indiriminiz var mı dediler evet diyince 7200 yaptılar ☺️
Fatma_battal55 Arnavutköy’de Avrupa hospital var gittim muayene için gayet güzeldi iyiydi doktorumuz zaten tavsiye ile gittim muayene sigorta yoksa 100 varsa 80 tsk ile anlaşmalı ben 65 TL’ye muayene oldum
Edda Beyzamom şehruz hanıma gitmiştim bi kere pek memnun kalmadım elif hanıma gittim sonra iyiydi bebeğin her şeyi hakkında bilgi verdi sezeryan fiyatını sormadım henüz ilgili kişi yoktu normal doğumu söylediler sadece
Pinmeh34 zeynepemiromer medipol mega emniyet personeli anlaşmalı bilginize , Bağcılar 🌺biz oraya gitcektik fakat kardeşimin çalıştıgı hastane daha yakın hemde aynı fiyata denk geldginden orayı tercih ettik
zeynepemiromer Pinmeh34 acaba indirimi ne kadar canım yani doğum ücretleri falan ne kadar biz birine gittik emniyete özel indirim var diye ama sadece 500 milyon indirim yaptılar normalde bakıyorum başka şehirler de daha fazla indirimler oluyor
Pamuk120517 Pinmeh34 doğum ne kadar acaba medipol mega da ben de oraya gidiyorum kontrole ama her an değişebilir