bastille özel levent, muayene 160, normal doğum 4500, sezeryan 5000, epidural olursa +850 lira dediler
Aycatekin bastille Merhaba özel leventte kime gidiyorsunuz acaba evime cok yakın ama hastaneye cesaret edemiyorum yeni doğan yoğun bakım yok diye biliyorum
psychologist zeynepemiromer Gaziosmanpaşa yeniyüzyıl Hastanesi 6000 normal 6,5 sezeryan muayene 200 civarı. memnunum dr. Burak Özköse
Dry34 zeynepemiromer şişlide metrobüs ile giderseniz hemen çağlayan adliyesi durağında inin yürüme mesafesi ile 5 dk bile sürmüyor. Araçla gidersenizde kolay bi yerde
Busrakmsal zeynepemiromer sigortasız bir şekilde devlet hastanesinde doğum ücreti ne oluyor lütfen bilgilendirirmisimiz
zeynepemiromer Busrakmsal canım ben de tam bilmiyorum ama yüksek bi ücreti yoktur minimum bi ücret alırlar gidip sor bi muhasebesinden daha iyi olur şimdi ne desem kesin rakam olmaz
Aycha Busrakmsal Merhaba, devlet hastanelerinde sigortanız yoksa bile; devlet size hamilelik döneminiz boyunca ücretsiz olarak muayene ve doğum hizmeti veriyor. Analık sigortası hakkı diye bir yasa çıkarmışlar ayrıca değişmedi ise; çocuğunuz da anne - bsbanın sigortatası yoksa;18 yaşa kadar ücretsiz olarak muayene ve tedavi hizmeti alabiliyor.
Ozgepoyrazaden Busrakmsal almıyorlar diye biliyorum . Hem muayeneler hem doğum hemde bebek 18 yaşına kadar ücretsiz muayene olabiliyor devlet hastanelerinde .
Selda88 Ozlemm_3 merhabalar bende beylikduzu medilife gidiyorum.yeni sordum ucretleri normal 1800 sezeryan 2700 dedi muhasebedeki bayan
sabisss turkanay Memnun musunuz doktorunuzdan ve hastaneden?Ayrı oda ve tek kişi doğumu mu oluyor acaba ve doktorunuz kim?
Aysn0232 zeynepemiromer Sultangazi de medigol hastanesi muayene 100 normal doğum 1600 sezeryan 1800 🌹
Adilekorkmaz Aysn0232 medigold hastanesine detayli yaptirmistim sadece dogum icin gidince kabul ediyorlarmi acaba ? Zorunlu sezeryan olucam
Aycha -aydaogunc Merhaba, kanun iptal edilmedi ise; bu şekilde. Hastanede danışmadaki görevlilere de sorabilirsiniz veya SGK ’ya.
Aycan1 Kbryyy doktorunuz kim acaba bende oraya gidiyorum benim doktorum derya kanza gül ve bende 155 TL ödüyorum
bastille nur97 merhaba, levent metrosunun hemen arkasında kanyon tarafında kalıyor. tam adı “özel levent hastanesi”
Damlasara Ben de Kucukkoy Avrasya’ya gidiyorum,normal dogum icin 5000 tl diye duydum henuz fiyat almadim.Fakat pandemiden dolayi oda susleme ve ziyaretci yasakmis.Sizlere de boyle bilgi verildi mi?