turkanay zeynepemiromer esenler güney hastanesine gidiyorum Sigortasız muayene ücreti 145 TL normal doğumda 1800tl sigortalıya 1300 TL
sabisss turkanay Memnun musunuz doktorunuzdan ve hastaneden?Ayrı oda ve tek kişi doğumu mu oluyor acaba ve doktorunuz kim?
turkanay zeynepemiromer aynen cnm bide doktoru çok değerli ve çok iyi biri ben çok memnun dum ama maddi durumlardan dolayı Sigortasız da olduğumuz için devlete gidiyorum
Busrakmsal zeynepemiromer sigortasız bir şekilde devlet hastanesinde doğum ücreti ne oluyor lütfen bilgilendirirmisimiz
Selda88 Ozlemm_3 merhabalar bende beylikduzu medilife gidiyorum.yeni sordum ucretleri normal 1800 sezeryan 2700 dedi muhasebedeki bayan
Kayraninannnesi zeynepemiromer evet Esenyurtta ama emniyet için indirim var mı inanın bilmiyorum Ben indirimli olarak Muayene 100 Doğum 2000 vericem
Dilekcnkn zeynepemiromer Doğru valla ama işte hem doktorum geliyor hem kendi odamda yapıyorum vs imkanlar güzel olunca zorluyoruz bizde biraz kendimizi 🤷♀️
Dry34 Şişli Türkiye Hastanesine gidiyorum muayene 220 tl doğum içinde yanliş hatırlamıyorsam 5200 demişlerdi
Ozgepoyrazaden Dry34 ben 2016 da Özgür Çetiner e muayeneye gidiyordum . Doğumumu da Türkiye de yaptım hastaneden çok çok memnun kalmıştım. Doktorumdan da . O zaman 3200 liraydı normal doğum yine az zamlanmış.
Dry34 zeynepemiromer Türkiye hastanesinin emniyet indirimi varmiş . Ama ben ne kadar oluyor diye sormadım . Sadcee sordum emniyet indirimi var mi diye evet dediler. Arayıp sorabilirsniz yakınsa size