zeynepemiromer istanbul Avrupa yakasında gittiğiniz hastane muayene ücretleri ve doğum ücretleri ne kadar kızlar ?
elo20 zeynepemiromer sultangazi de Şafak hastanesine gidiyorum muayene ücreti 100₺ Doğum ise normal 2500 sezeryan 3000₺
-Cansu- zeynepemiromer Avcılar hosbitale gidiyorum op. Dr. Muane ücreti 175 normal doğum 2500 sezaryan 3000 demişlerdi
Kayraninannnesi zeynepemiromer Esencan Hastanesine gidiyorum Muayene 120 Normal doğum 2500 Bize iş yeri anlaşması olduğu için daha uyguna geliyor ama normal fiyatları bu
Aycan1 Kbryyy doktorunuz kim acaba bende oraya gidiyorum benim doktorum derya kanza gül ve bende 155 TL ödüyorum
Nuray58 Kbryyy merhaba ultrason cihazları nasıl eski mi yani bende safa hastanesine gidiyorum ama nisayı da bir değerlendirmek istiyorum çok eski safada cihazlar 🙁
zeynepemiromer Dilekcnkn çok muş ücreti ama medical park tan sormuştum orası fazlaydı docentler 9 10 bine doğum yaptiriyorlarmis
AnneBebekMutluluk Dilekcnkn bende o hastaneye gidiyorum benim fiyat farklı ama muayene 368 doğum 9500 oda normal doğum fiyatı
Kbryyy zeynepemiromer bende Bahçelievler de ki medicalparka gidiyordum ama maalesef bıraktım geç fiyatları yüksek hem gereken ilgi ve tecrübe yok
zeynepemiromer Kbryyy ben normalde gitmiyorum medical parka ama sadece fiyat almak istedim ama pahalı geldi ve dediğinize göre iyide değilmiş orası
Hamimom Kbryyy bende oraya gitmeyi düşündüm ama bir doğum fiyatını söylemek için bir saat telefonda beklettiler gene öğrenemedim
EbruOzer Kbryyy merhaba, ben de medicalpark bahçelievlere gidiyorum, doktorunuz kimdi? Size ne kadar fiyat verdiler?
Tubis2021 Yeniyüzyıl Gop hastanesi muayene 200, normal doğum 6000 sezeruan 6.500 isteğe bağlı sezeryan 7.500
DamlaNur29 Tubis2021 200 cok uygun geldi 250 di orda sanki muayane ben tüp bebek yaptırdım orda gürkan hocaya bi kaç kez muayane gitmiştim bebek tuttuktan sonrada uygunmuş yani doğum falan pahalı bekliyordum pahalı bi hastane
Dry34 zeynepemiromer Türkiye hastanesinin emniyet indirimi varmiş . Ama ben ne kadar oluyor diye sormadım . Sadcee sordum emniyet indirimi var mi diye evet dediler. Arayıp sorabilirsniz yakınsa size
Pinmeh34 zeynepemiromer medipol mega emniyet personeli anlaşmalı bilginize , Bağcılar 🌺biz oraya gitcektik fakat kardeşimin çalıştıgı hastane daha yakın hemde aynı fiyata denk geldginden orayı tercih ettik
Dilekcnkn zeynepemiromer Doğru valla ama işte hem doktorum geliyor hem kendi odamda yapıyorum vs imkanlar güzel olunca zorluyoruz bizde biraz kendimizi 🤷♀️
Tubis2021 zeynepemiromer Gaziosmanpaşa da, meydana yakın bir yerde. Habipler tramvay hattının Sağmalcılar durağında hemen
zeynepemiromer Kayraninannnesi esenyurt tami canım hastane birde acaba emniyet personellerine indirim varmidir orda
Oznurunannesi Kayraninannnesi esencanda hangi doktora gidiyosunuz bende oraya gidiyordum sonradan reyapa gectim
Kayraninannnesi zeynepemiromer evet Esenyurtta ama emniyet için indirim var mı inanın bilmiyorum Ben indirimli olarak Muayene 100 Doğum 2000 vericem
Hilal_cskn38 Nur_karaa evet bende Acıbadem Fatma kurlusoya gıdıyorum ücretler pahalı ama harıka hastane doktorlar