Aysnn3705 Senyil21 ay ben normalde çok severim yoğurtlu olan şeyleri ama hamileliğin başından beri ne zaman yoğurtlu bişe yesem midemi rahatsı etti midemden geri geliodu hep hala da öle o yüzden çok az yiyorum
Senyil21 Aysnn3705 bazı hamilerlede oluyormuş o sevdiği şeyi sevmiyor sevmediği şeyi sevebiliyormuş sizdeyse öyle olmuş sanırım
Senyil21 [silindi] benimde göbeğim vardı cnm ben 20. Haftama ilk girdiğim gün hissettim ilk hareketini şuna 26yım herşeyini hissediyorum hissedersin sende yakında
[silindi] Bende bugün yaptım, galiba içinde baharat salça olmadığından mide bulantısı tiksinme yapmadığı için daha keyifli yiyor insan, ben bide kaç gündür kefire taktım hafiften gelen bulantılarımı engelliyor.
Aysnn3705 Senyil21 bn yine seviyorum onda problem yok da işte yiyince midemde bi ekşime oluyo acı acı geri gelio sanki
Senyil21 Atlasmom1 ohh afiyet olsun karpuzu bende severek yiyorum soğuk soğuk ama şekeri fazla olan bir meyve olduğu için pek yiyemiyorum şekerşm çıktıda biraz😔
Atlasmom1 Ezzgi Allah’a şükür bende öyle bir şey yapmadı o yüzden hunharca yiyorum çocugum al yanak çıkmaz ise iyidir 😃
Burcu_NFUE Senyil21 aynen öyle bu aralar canım soğuk kahve çekiyor şimdi filtre kahveyi eritip attım buzluya sabah süt ile afiyetle içicem şölen gibi 🥰🥰😍😍öneririm
Senyil21 Burcu_NFUE ☺️☺️ Afiyet olsun cnm ben Türk kahvesinden yana kullanıyorum günlük kafeini Türk kahvesiz yapamam
psychologist Senyil21 çok fazla karpuz yiyorum bi oturuşta çeyrek karpuz yiyip sonra patlıcak gibi oluyorum 🤦🏼♀️
seda_leylifer_ozay Senyil21 sürekli ıspanaklı börek yemek istiyorum hamileliğime kadar ıspanağı hiç sevmezdim temel reis gibi olacağım bu gidişle 😂
Senyil21 seda_leylifer_ozay ohh ye valla benimde hiç cnm istemedi Demir vitamini almışsın bol bol işte ☺️