Neyzen Senyil21 Bende makarna salatası, erişte yoğurtlaması vs yoğurtlu ne varsa takık durumdayım Hamilelikten önce de seviyordum ama hamilelikle beraber yoğurtlu şeylere ciddi bir düşkünleşme söz konusu oldu bende😋
Senyil21 Kayraninannnesi valla cnm birşey istemediğin her zaman yapıyorum ben kolay yeniyor ☺️ Yanımda olsaydınız yapardım ben size
Atlasmom1 Ezzgi Allah’a şükür bende öyle bir şey yapmadı o yüzden hunharca yiyorum çocugum al yanak çıkmaz ise iyidir 😃
MomHero2 Senyil21 bende yoğurtlu makarna ve yayla çorbası aşırı rahatlatıyor hem de tok tutuyor. Kızım da olduğu için bir gün birini bir gün birini yapıp yiyoruz 😂
BurcuArslan Senyil21 ikinci oyunda ya pilav ya mantıydi fix 😂şimdi 3. oğlum 6.aydayiz habire karpuz 😂😂😂
midekoruyucu Senyil21 domates 😂 gebeliğin başından beri hergünnn en az 2 tane yiyorum 😂😂😂 bebeğim kıpkırmızı doğacak diye dalga geçiyoşar benle 😂
Aysnn3705 Senyil21 sadece yoğurlu şeylerde ya da yağlı bişe yersem oluyo ama onun dışında hiç midem rahatsız olmuyo
Senyil21 Aysnn3705 bende akşamları tam tahıllı gevrek yiyordum yattığımda uyurken acı suyla geliyordu tahıl bogulacak gibi oluyordum reflü çıktı bende 😔
Senyil21 seda_leylifer_ozay ohh ye valla benimde hiç cnm istemedi Demir vitamini almışsın bol bol işte ☺️
Aysnn3705 Senyil21 bakalım hamilelikten sonra da devam ederse bi doktora görünürüm bnde belki hamilelikten dolayı geçici bi durumdur
Senyil21 Aysnn3705 inşallah geçici bir durumdur cnm miden çok yanarsa gaviscon şurup alabilirsin kana hiç bir şekilde geçmiyor bebeğe zararı yok kesinlikle rahatlıkla kullanabilirsin bazen çok can sıkıcı oluyor bu durum
Aysnn3705 Senyil21 teşekkürler aklımda bulunsun arada mide yanmam oluyo dondurma yediğim zaman rhatlıyorum ama ilaç da aklımda olsun