Senyil21 Canım annişler yoğurtlu makarnaya taktım hamile kaldığım beri 3 ayım kaldı haftada 5 kez yiyorum en az çocuğum makarna çıkacak diye korkuyorum 😂😂 sizin takıntı yaptığınız yiyecekler neler
Babymoomy Senyil21 ah ah canım aynı bennn ilk haftadan 4aya kadar her akşam kendime yoğurtçu makarna veya mantı yaptım sadece onu istiyorsu canım
Deletedmom_5 Senyil21 ay sadece ikinci ayımda canım yoğurtlu makarna istedi bir güzel yaptım yedim sonra olduğu gibi makarnayı kusunca bidaha da yemedim😁🤢
Senyil21 [silindi] yemek yemenin zevkide bir ayrı ama hele yerken bebeğin hareketlenmesi o yüzden gömelim gitsin ☺️
Senyil21 Burcu_NFUE bende patlıcan kızartması istiyordum arada sıcaklar gelince hafif ve soğuk şeylere yöneldim ☺️
Asyaayaz1 Siz yinede makarna arada tüketin suyunuz fazla çıkmasın🌸bende hergün yemek istiyorum ama malesef🙄
Senyil21 Atlasmom1 ohh afiyet olsun karpuzu bende severek yiyorum soğuk soğuk ama şekeri fazla olan bir meyve olduğu için pek yiyemiyorum şekerşm çıktıda biraz😔
[silindi] Senyil21 bende bugün 18 e girdim ama henüz hareket hissetmiyorum 😭😭😭 hamile kalmadan önce birazcık gobusum vardı ondandan mi acaba 😢😢😢
Asyaayaz1 Senyil21 evet cnm karbonhidrat içeren herşey ekmek makarna pilav tatlı vs dikkat edilmesi gerekiyor ben bu hataya düştüm 3 hafta yasaklandı 🙈ama sonra suyumuz düzeldi çok şükür görünce yazmak istedim🌸
Burcu_NFUE Senyil21 aynen öyle bu aralar canım soğuk kahve çekiyor şimdi filtre kahveyi eritip attım buzluya sabah süt ile afiyetle içicem şölen gibi 🥰🥰😍😍öneririm
Senyil21 Asyaayaz1 hmmm ilk defa duydum cnm düzelmesine sevindim bende Allah’a şükür bir sıkıntı yok o konuda inşallah da olmaz 6. Aydayım herşey güzel
Senyil21 [silindi] benimde göbeğim vardı cnm ben 20. Haftama ilk girdiğim gün hissettim ilk hareketini şuna 26yım herşeyini hissediyorum hissedersin sende yakında
Senyil21 Deletedmom_5 valla bende öyle düşünüyorum kız kardeşimi gördükten sonra yemek yiyemiyordu o atlattınız mı o zamanları
Deletedmom_5 Senyil21 12. Haftaya kadar sürdü bulantılarım şuan 37. Haftadayım cok sükür cok oldu atlatalı :))
Minekynr Senyil21 Bende öyleydim canım bir de üstüne bol nane iki haftadır yemiyorum ama yine canım istemeye başladı 🤭😋🌸