TugceBelis mavi_kelebek467 katılıyorum aslında yalnız Hamza ya da Muhammed isimlerini kayınvalidem çok istedi eşimde bana sundu Hamza ismi benimde hem anlamından hemde Peygamberimizin amcasının hayatı ve yaşayışı beni çok etkilediğinden sevdiğim sempati duyduğum bir isimdi kırmakta istemedim kabul ettim ☺️Yiğit isminide ben oğlum olacağını bilmeden hep içimde vardı Eren ise 5 yaşında kızım var onun isteği beğeniyorum ama Yiğit daha ağır basıyor bazen içimde ukte kalır mı diyorum Hamzadan zaten dönemem en kesin isim o 😅 nüfusta Hamza da yazacak ama diğeri kullanılacak aslında kayınvalidem Hamza der büyük ihtimal 🤗
mavi_kelebek467 TugceBelis belki bir oğlunuz daha olur onun adını Yiğit koyarsınız. 🤗🌼 İsim konusu çok hassas gerçekten sadece kimliklerinde değil, ömür boyu karakterlerinde yaşayacaklar. İsimleriyle yaşasın, vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah. 🤲🏻🤗🌼
hazaltolga1 Dry_Mthn biz masalda düşünüyoruz benim adımda hazal ya uyumlu oluyor ama yanına isim uyduramadım iki isim olsun istiyoruz o yüzden masaldan vazgeçeceğim gibi 🤷🏼♀️ aylizde çok güzel bir isim sağlıkla gelsin bebişiniz 🐣