Avciii Yaprakdokumusever ay ztn sevmiyorum isimi ama eşimin babasının ismi vefat ettiği için koymak istiyor bende kırmak istemiyorum
Sedaince Yaprakdokumusever bende asım yekta düşünüyorum ☺️ Siz de görünce yazayım dedim yekta çok hoşuma gidiyor hep
Cicibebemom seker55 Yağız Aslan istiyor babamız , sizce nasıl iki isim ağır gelir diye düşünüyorum . Ve yağızlar nasıl olur?
gamzelianne1 seker55 cuma gunu ogrenecez insallah bizde 😌 erkek olursa Muhammed Asaf kız olursa Asel dedik bakalmm saglikli olsun da kısmet😌
mavi_kelebek467 TugceBelis Hamza ismi yiğit, kahraman, tuttuğunu koparan, güçlü kuvvetli anlamında. Yanına tekrar Yiğit ismi çocuğa ağır gelebilir. Onun yerine diğer seçenek olan Eren ismi daha uyumlu bence, hem dengelemiş olur. 🤗🌼
TugceBelis mavi_kelebek467 katılıyorum aslında yalnız Hamza ya da Muhammed isimlerini kayınvalidem çok istedi eşimde bana sundu Hamza ismi benimde hem anlamından hemde Peygamberimizin amcasının hayatı ve yaşayışı beni çok etkilediğinden sevdiğim sempati duyduğum bir isimdi kırmakta istemedim kabul ettim ☺️Yiğit isminide ben oğlum olacağını bilmeden hep içimde vardı Eren ise 5 yaşında kızım var onun isteği beğeniyorum ama Yiğit daha ağır basıyor bazen içimde ukte kalır mı diyorum Hamzadan zaten dönemem en kesin isim o 😅 nüfusta Hamza da yazacak ama diğeri kullanılacak aslında kayınvalidem Hamza der büyük ihtimal 🤗