mavi_kelebek467 TugceBelis belki bir oğlunuz daha olur onun adını Yiğit koyarsınız. 🤗🌼 İsim konusu çok hassas gerçekten sadece kimliklerinde değil, ömür boyu karakterlerinde yaşayacaklar. İsimleriyle yaşasın, vatana millete hayırlı evlat olsunlar inşallah. 🤲🏻🤗🌼
softes Stk isim konusu çok derin ve çok çok önemli bir konu.. Ateş gibi isimler vermeyin. Vebali var öbür dünyada.. Anlamı güzel olan bir isim tercih edin.
habibe46 Gozde2 bende aynı biri İbrahim Asaf düşünüyorum diğeri ise vahiddin Aras Rabbim sağlıkla dünyaya gelsinler İnşAllah
Lelommm Eminedvlc12 Eminedvlc12 Ben koymanızı tavsiye etmiyorum kaderden korkuyorum ve sürekli onu kübranın adını verdiğiniz için daha fazla ilgili yada duygusal hatırlama yaşayabilirsiniz psikolojiniz için tavsiye etmiyorum arkadaşımdan biliyorum ölen ablasının adı konmuştu hem daha düşkündü ailesi hemde duygusal boşluklarda agrasiflerdi yok o ölmeseydi daha iyi olurdu tarzı düşüncelere gidiyor psikoloji yapmayın. rabbim kübrayı nur içinde yatırıp kalan çocuklarınıza uzunca ömürler nasip etsin ♥️🙏🏻
Lelommm seker55 Oğlum olucak allahın izniyle berat çınar berat ezel yada berat azer koyucam kararsızım 🐣 ama berat kesin 🦋
Zumrutkb Eminedvlc12 siz bilirsiniz ama bu konuyu iyi araştırmak lazım. Diğer kızın bütün hüznü kederi bu kıza geçecektir. Ben olsam o ismi taşımak istemem. Kızınızı üzmeyin derim. Allah cennette kavuştursun ilk kızınızla inşallah onun yeri ayrıdır. İsmi de ayrı olmalı bence.