Gonul_enes seker55 kizimin adi eylül oglumun adi taha 3.bebegimin adida ins kağan olacak ..al sana fikir arkadasim😀
Yarennnnnnn 12 haftalığız daha cinsiyetimiz belli değil kızımız olursa Asena oğlumuz olursa Alpaslan istiyoruz 😊💕
mavi_kelebek467 TugceBelis Hamza ismi yiğit, kahraman, tuttuğunu koparan, güçlü kuvvetli anlamında. Yanına tekrar Yiğit ismi çocuğa ağır gelebilir. Onun yerine diğer seçenek olan Eren ismi daha uyumlu bence, hem dengelemiş olur. 🤗🌼
hunilianne Elif0661 Feyza istiyordum ama şu an kafam çok karışık. 37. haftadayım ama netleşeceğine iyice karıştı isim işi
Elifiye hunilianne bende Feyza ismini çok beğeniyorum tek koymak da istemiyorum yanına güzel Bi ek bulamadım
Aysenursgr Mrvcnsvr ay arkadaşım var sine 30 yaşında ama dünyanın en tatlı insanı sap sarı saçları var aşırı sempatik bir insan onu sevmeyen yoktur. Görünce yazma istedim isimlerin enerjisine inanıyorum🙈🙈
Mrvcnsvr Aysenursgr benim de tanıdığım sine tam olarak aynı tarif ettiğiniz gibi 😂 acaba aynı kişi mi 😂
Mrvcnsvr seker55 gönül, yürek demek anlamı güzel ve Ayşenur hanımın dediği gibi çok enerjik bi isim. İlk duyduğum anda kalbime dokundu