Aselminaaa Pamugunannesi1 unutulmuyor valla hic unutulur mi evlat kokusu cennet kokusudur diye bosuna dememis hz Muhammed
Mom54544 Pamugunannesi1 22 23 de başladık 25 olduk hala enerji tavan sabah babası işe giderken ve akşam tam uyumak istediğim de resmen uyuma diye tepiyo içerden ya yat kız bu saatte ne işin var senin ayakta diyorum daha da hızlı vuruyo sıpa 😂
midekoruyucu Pamugunannesi1 uygulama 16 gün var diyor bakalım 🙈 bekliyoruz ne zaman gelecek bizim sidikli hanım. Şaşırtsa da azıcık erken gelse keşke… 😅
Pamugunannesi1 midekoruyucu Kız bir bakmışsız yarın doğurdum diye hikayeni yazmışsın anaaaağğğmmmm biz şok 😍
Atlasmom1 Pamugunannesi1 Hahahahah olsun bilmiş kadar olduk herkes o kadar diyor ki😂😂 bide şey var tabi doğsun istersin sonra keşke içimde kalsaydı dersin lafı😂😂
Serapveminikleri Pamugunannesi1 Ahh cnm ahh tezler çürüdü normalde derlerki karnında çok hareketli olanlar doğduğunda çok sakın olur diye benimki aynısı içerde nasılsa 😂ha bide büyük kızım karnımda çok sakindi anamı aglatmis valla küçüğünden beter
Pamugunannesi1 Serapveminikleri Ama küçükken enerjik olan büyüyünce sakin oluyor 🤣 Bir kaç yaş çekeriz sonra durulur 🤪
Mom54544 Pamugunannesi1 aynen kız yat bu saatte ne dikeldin diyorum karnım gurulduyo bu seferde al tekmeyle değilde aclikla kaldırırım diyo sanki kalkıp yiyorum mecburen sonra uyuyorum sakinleyince 😂
midekoruyucu Pamugunannesi1 ahahahah hiç sanmıyorum 0 belirti 😂 ben bu gidişle 40ları geçerim gibime geliyor 😂
Pamugunannesi1 @Portakalgeliyor Kontrolümüze gittik. Kafamız 1 hafta önden gidiyordu 2 hafta önden gidiyor şimdi sağlığı çok güzel ellerini suratına kapatmış nazlı oğlum 🥳 Kilomuz 1.100 gram boyumuz 35 cm 🥰 Baş aşağı pozisyonda kendiler 😅
Portakalgeliyor Pamugunannesi1 o ama kıyamam utanmısmı o 🙈🌸 masallah size ya benimde baş aşağıdı bir hafta sonra birdaha gittim ayak aşağıdaydı 😂😂😂
Pamugunannesi1 Portakalgeliyor İnatçı doktorum uğraşıyor rahatsız ediyor elini çeksin diye istif bozmak yok 🤣 Dönüp duracak içerde bakalım annesine ne sürpriz yapıcak 💃🏻 Normal mi gelicek yoksa sezeryanla mı 🤭