Cyber Annehayalim fitil kullanıyorum bir de işte bugün iğne oldu eğer transferden sonra kalp atışına kadar 4 hafta aynı iğneyi vurulacam haftada bir
Annehayalim MelekAlyaM inanıyorumki sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah benimde dualarım seninle :) Tevekkül ❤️
Cyber Annehayalim valla öyle.Bir de yani hastanenin anlaşmalı olduğu eczaneden aldık indirim yapıolar ona rağmen baya pahalı ilaçlar.Bence tedavi parası normal esas pahalı olan ilaçlarmış bunu anladım
Annehayalim Cyber siz hangi ilde başladınız tedaviye benim istanbul : hastane paket ücretim 9bin dondurma 2700₺ (1 tane transfer edilcek 1 tanede dondurulcak inşallah ) şimdiye kadar 2700₺ ilaç gitti
Cyber Annehayalim ben antalyadayım.hastane total 9.500 başlangıçtan bugüne ilaç ve iğneler 5 bin civarı tuttu.Bir de 1400 tl 2 tüp dondurttuk ona vereceğiz transferde
Cyber Annehayalim biraz allahın hakkı 3 tür dedik☺️Olası negatif durum için 2 tüp dondueulaun dedik☺️Umarım ilk seferde hallolur zor bir süreç yani özellikle bedeni çok yıpratıyor😒
Annehayalim Cyber ya benim 10 tanede embriyom olsaydı 10 nuda dondururdum ama sadece 2 tane oldu :/ ama hayırlısı ikisi olsa elhamdulillah derim gerçekten 🙈
mjj Annehayalim ben istanbuldayim doktorumun kliniğine gidiyorum ama yumurta toplama sanırım medamerican Hastanesi’nde yapilicak Çarşamba günü belli olucak
aslidbd mjj merhaba, ben de cumartesi günü medamerican da opu oldum. Siz hangisindeydiniz Kalamış mı?
Annehayalim mjj iyiyim ya sende iyisindir inşallah . Psikolojik olarak korku içerisindeyim hiçbişey hissetmiyorum neden kasıklarım ağrımıyor felan diyorum kendime :/
mjj Annehayalim benim biraz ağrım oldu canim ya yatıyorum sürekli şişkinlik var gibi sanki , içini rahat tut güzel şeyler düşün inşallah güzel haberini verirsin bizede 🤲🤗
mjj Annehayalim benim biraz ağrım oldu canim ya yatıyorum sürekli şişkinlik var gibi sanki , içini rahat tut güzel şeyler düşün inşallah güzel haberini verirsin bizede 🤲🤗
Annehayalim Umutluanne1 oldum canım ama adet olucak gibi ağrım vardı tüm gece ve sırt ağrısı progrstan iğneden galiba. Bu arada rahim kalınlığımda 8.3 mm iken oldum transferi