mjj Annehayalim benim biraz ağrım oldu canim ya yatıyorum sürekli şişkinlik var gibi sanki , içini rahat tut güzel şeyler düşün inşallah güzel haberini verirsin bizede 🤲🤗
Annehayalim mjj benimdr çok ağrım oldu canım yürüyemicek şekilde benim 16 toplandı ama 5i sağlam için yumurtalar baya ciğer gibi şişmiş dedi su toplamış
aslidbd mjj merhaba, ben de cumartesi günü medamerican da opu oldum. Siz hangisindeydiniz Kalamış mı?
aslidbd mjj benim doktorum medicana dan cihan karadağ. cumartesi günü 11 yumurtam toplanmıştı bugün 6 embriyom var 5i iyi kalite bir tanesi düşük kalitede. Siz bilgi alabildiniz mi?
mjj aslidbd benden 8 tane toplanmış hepsi iyi dedi doktorum ama yarın kesinlesicekmis heyecanla bekliyorum 😅
Annehayalim Umutluanne1 oldum canım ama adet olucak gibi ağrım vardı tüm gece ve sırt ağrısı progrstan iğneden galiba. Bu arada rahim kalınlığımda 8.3 mm iken oldum transferi
Umutluanne1 Annehayalim transfer işlemi nasıl kaç tane koydular canım ? Canın acıdı mi ? Kalınlaştırmak içinde mi iğne veriyorlar rahimi
mjj Annehayalim valla bendende 8 tane toplamış ben 8 tanede boleysem gerçekten 16 yi düşünemedim 😅 neyseki bitti hersey transfer kaldı bitek
Annehayalim Umutluanne1 transfer çok kolay çiş işi azcık zor . Transfer öncesi estrofem günde 3 progestan fitil 3 duphaston 3 transfer günündenn itibaren folikasit başladım ve günde 1 progestan iğne oluyorum
Umutluanne1 Annehayalim Çiş işi derken idrara sıkışık mi gidiliyor canım 🤔 transfeden sonra ilaçlar daha da çoğalıyor anlaşılan
Annehayalim Umutluanne1 idrar sıkışık transfer oluyor birde transfer sonrası en azından 10 dakika tutman lazım ben düşün kalkarken karnım öyle şişmişti baskı yaptıki korktum embriyoyuda çişim yaparken gidicek dedim 😢 gülüncek halimize ağlıyoruz
Annehayalim mjj ya 20/25 tane bekliyordu doktor hatta ama hep boş folikül çıktı 16 sı doluydu içinden 5 i olgun çıktı 5. Günede 2 tanesi kaldı işte şimdi biri bende biri orada 🤭 acaba hala benimle
mjj aslidbd yok dondurulucak cunki ben covid aşısı olmuştum 2.dozu da olmadan yapmak istemedi doktorum ay sonu transferim olucak insallah 🤗
mjj Annehayalim benimkiler hakkında da yarın bilgi vericek doktorum çok heyecanlıyım 🤗 güzel düşünmeye calis inşallah hala seninledir ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲 ne zaman test yapicaksin?
Cyber Annehayalim ben dayanamadım bugün erken gebelik testi yaptım 🤭😬🐣10 temmuz demişti doktorum valla 7. Gün dayanamadım pozitif şükür ama tabi kan sonucunu görene kadar net demiyorum☺️
Umutluanne1 Annehayalim ayy Allah korusun yaaa bende korkarım valla iserken gider diye bende çok zor tutarım tuvaletimi 😔
Umutluanne1 Cyber yaaa canım coook sevindim hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏😍🌺
ebegumeci Cyber Hayırlı olsun,inşallah kan sonuçlarında da güzel artışlar görürüz. Benimde transfer günü hariç 5. Günüm sabah idrar testi yaptım pozitifi gördüm çok şükür. Darısı kan sonuçlarına 🙏🏻