Kardelen47 Emine_hosgor evet hic yok disardan birine mesla soylesem ben hamileyim 5 aylik diye bana diyolarki yalan atiyosun diye hic karnim yok
Busrakrkya melegim1721 hayır en sonra 2 hafta önce gitmiştim kontrol için daha gitmedim 😌 2 hafta sonra gidceem o zman kesin öğrenirim diye düşünüyorum çünkü tahmin olsun istemiyorum balon patlatacz çünkü 😌 senin belli mi
mrveknblt Kardelen47 https://resimyukle.link/i/lgpg2 valla dışardan nasıl gözüküyor büyük mü küçük mü bilmiyorum ama bana göre kocaman karnım var😅 şu yaşıma kadar ayva göbeğim bile olmadı o yüzden şimdi bana kocaman geliyor 😅
Kardelen47 mrveknblt evet benimde hic karnim olmadi 48 kiloyla hamile kaldim suan 53 kiloyum😂 senin yasin kac canm
mrveknblt Kardelen47 26 yaşındayım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 48 kiloydum şu an 54 kiloyum 😅 siz kaç yaşındasınız
Anesliina Mayacm Selam ☺️ Adetime 5 gün kala 13 çıktı 2 gün kala 70 çıktı Adet olacağım gün 270 çıktı 🤲🏻🙈
Zehra_123 Halenurt benimde aynı. Bugün doktora gittim. Normal dedi. Bana söylediği kan gelmesi, suyun gelmesi, bebeğin hareketini hissetmemek yada dayanamayacak ağrın olmadıkça hastaneye gelmene gerek yok dedi 😅
mrveknblt Kardelen47 olsun önemli olan karnın çıkması değil herkes de farklılık gösterir, bebeğin gelişimi normalse sıkıntı yok 😊 bazıları 25. Haftadan sonra karnım cıktı diyor bazıları 15. Haftada bebişler iyise sıkıntı yok 🤗