Ebrar3435 Kardelen47 benimde ilk bebeğim ama işte gelmiyor nazlı cikti ya az kaldı yarın gelmesi lazım ama gelesi yok yerini sevdi sanırım 🤣🤣🙏
Anesliina Mayacm Selam ☺️ Adetime 5 gün kala 13 çıktı 2 gün kala 70 çıktı Adet olacağım gün 270 çıktı 🤲🏻🙈
Mayacm Anesliina anladım canım bende adetım 1 gun gecınce yaptırdım 380 cıktı doktorumla konustum iyi cıkmıs tekrar kan testı yapmana gerek yok cumartesı gel belkı kese gozukur dedı cok heycanlıyım 🥰🥰
Nazarokay Ceylan01-13 Merhaba geleceğin güzel anneleri hepimiz inşallah hayırlısıyla tek sancıda bebişlerimizi kucaklarımıza alırız ✨ Biz minik prensesim Asel Mira’m ile 26+5′ ten merhaba diyelim teyzeleri’ne.🌞
blessed Bdhsjsjssn ben 1.750 kg doğmuş bir insanım tüm akranlarımdan uzun ve gayet de sağlıklıyım , kendinizi sıkmayın Rabbim ömür ve sağlık versin büyür , annem hep seni çok rahat büyüttüm sen hep yedin der 😅
Minnakkuzu3535 brrkkrc Rabbim size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah doğdu bebeğim çok şükür
mrveknblt Kardelen47 olsun önemli olan karnın çıkması değil herkes de farklılık gösterir, bebeğin gelişimi normalse sıkıntı yok 😊 bazıları 25. Haftadan sonra karnım cıktı diyor bazıları 15. Haftada bebişler iyise sıkıntı yok 🤗
Kardelen47 mrveknblt aynen canim benim rabim kucagina almayi nasip etsin insallah canm🙏 senin bebisin cinsyeti ne😍