Cidella mucizem42 evet adet gününe kadar hesaplanıyor. Kesesi küçükse diğer hafta kalp sesi duyulabilir. Ben de vajinal ultrason ile duyduğumda kesesi küçüktü karından duyamadik. İçinizi ferah tutun siz insallah mutlu haberi paylaşırsınız burdan 🤲🏼
Hat90 Yasemin_in68 selamlar benimde kanala inmemişti suni sancı aldım açılmam arttı sonra suyumu patlattı doktor sonra kanala girdi
mehmel54 oyku27 ay aramızda 1 gün varmış bende bugün 10+4 oldum ilk bebeğim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Kardelen47 Emine_hosgor evet doktorumda oyle dedi bnim ilk gebeligim diye cok korkuyorum senindemi ilk gebelik cnm
mrveknblt Kardelen47 https://resimyukle.link/i/lgpg2 valla dışardan nasıl gözüküyor büyük mü küçük mü bilmiyorum ama bana göre kocaman karnım var😅 şu yaşıma kadar ayva göbeğim bile olmadı o yüzden şimdi bana kocaman geliyor 😅
Emine_hosgor Kardelen47 evet benimde ilk bnmde çok yok karnım mesela ama dışardan bakılınca fark ediliyor gebe olduğum senin hicmi yok
Kardelen47 Emine_hosgor evet hic yok disardan birine mesla soylesem ben hamileyim 5 aylik diye bana diyolarki yalan atiyosun diye hic karnim yok