Kbra_em Umudayolculuk36 ne kadar erken ol kadar yanılma olabiliyor. 12 16 kız 20de erkek olduğunu öğrendik :)
Goncaikra Kubra2721 bende canım 14+4 günlük dün gittim doktora çıkıntı görüyorum dedi erkek gibi bilmiyorum artk değişir mi
istekalbeni11 Tugbahsen Ben de 18 haftamın içindeyim Daha öğrenmedim gittim bebeğin sırtı dönük de ultrasona kemik yapısından falan herhangi bir tahmin falan vermedi doktor
Elif_p Umudayolculuk36 12. Haftada devlet hastanesi doktorum kız gibi demişti 14. Haftada özel hastane doktorum kesin kız dedi kızım olacak inş 💐💐
Btl_ulusal Umudayolculuk36 benim doktorum baya tecrübeli birisi zaten ultrasonda bebek baya her yönden gösterdi bacağını tamamen açık gördük arkadan gördük her şekilde görüldüğü için ben bile bakarken anladım kız olduğunu doktor tabi ki de anlamıştır :)
uzlet Umudayolculuk36 dün doktora gittim bugün 11+4 olduk doktor yüksek ihtimalle kız dedi bi ihtimal yanılma payı olabilir tabi ,😊
Calisananne25 13 haftalığız 15.haftada kontrolümüz var cinsiyeti söylerim geldiğinizde demişti belli olur diye umuyorum 😁
Umudayolculuk36 Calisananne25 inşallah bende 17.haftamda gidicem inşallah gösterirler çok heycanlyım🥰