Nesityyy Umudayolculuk36 12 haftamda ilk başta erkek dediler sonra hemen arkasından yok yok kız dediler ikili taramaya girdiğim zaman.. kendi doktorum göremedim çünkü bebeğim bacak kısmını hep kapattı.. 16+5 haftalıktim ozaman Nazli kızımız kendini gösterdi ☺️☺️
istekalbeni11 Tugbahsen Ben de 18 haftamın içindeyim Daha öğrenmedim gittim bebeğin sırtı dönük de ultrasona kemik yapısından falan herhangi bir tahmin falan vermedi doktor
Goncaikra Kubra2721 bende canım 14+4 günlük dün gittim doktora çıkıntı görüyorum dedi erkek gibi bilmiyorum artk değişir mi
Fatma68 11 yada 12. Haftalarda erkek denilip daha sonra kız olan oldu mu genelde kız denilip erkek çıkabiliyor ama erkek dediler mi pek değişmiyor sanki bende çok merak ediyorum çıkıntı var dedi doktorumuz ama net 16. Haftada belli olur dedi
Umudayolculuk36 prensannesi1903 yaaaaaa hayırlı olsunnn💜💜 kız mı istiyordun ben 17temmuzda gidicem çok heyecanlıyım
prensannesi1903 Umudayolculuk36 saol Allah razi olsun. Saglikli olsunda cinsiyet farketmez ama aymiram diye seviyordum 😄 sasirdim sadece