Umudayolculuk36 12+6 da bebeğime doktor kız dedi ama değişebilir bu bayramdan önce gel dedi şimdi 13+5 oldum randevu alacağım ne zamana alsam sizlerin kaçıncı haftada belli oldu 🥰
Umudayolculuk36 [silindi] bende gördüm resmen kız gibiydi kız hissediyorum duruşu bile çok naif 🥰🥰 merak ediyor insan
Umudayolculuk36 Btl_ulusal ama yanılgılar çok oluyor ilk kız diyorlar sonra erkek kimine ilk erkek sonra kız artık emin olmak istiyorum sizlerden fikir almak istiyorum hastaneye git gel yapmak istemiyorum
Btl_ulusal Umudayolculuk36 benim doktorum baya tecrübeli birisi zaten ultrasonda bebek baya her yönden gösterdi bacağını tamamen açık gördük arkadan gördük her şekilde görüldüğü için ben bile bakarken anladım kız olduğunu doktor tabi ki de anlamıştır :)
prensannesi1903 Umudayolculuk36 12+2 deyken kesin olmamakla birlikte kiz gibi dedi. 8 gun sonra 16 haftalik oluyorum tekrar gidecem.
meraklianne1 Umudayolculuk36 bebeğim kız 12. Haftada tahmin de bulundu 16 da kesinleşti sende 16-17 gibi git pozisyon uygunsa gösterirse kesinleşir🌸