mutluugizz 29+3 günlük gelişimi 4-5 gün öndeydi en son kontrole 26.hafta gittim kilosu 920 gr idi bu hafta tekrar gideceğim. Diyet derken yediklerinizden daha az bir program değil aksine daha çok ve sistemli yeme düzeni oluşturuluyor 3 ana 3 ara öğün şeklinde.. farkında olmadan sağlıksız beslenebiliyoruz pirinç beyaz ve kepekli ekmek paketli şekerli gıda hamur işleri kesinlikle çok yükseltiyor tahıllı iki dilim ekmek yemek ile bir dilim arasında bile fark çok günde 4 kez kanda şeker ölçümü yapıyorum. Haftada 3 gün protein bir gün somon diğer günler baklagil ve zeytinyağlı yiyorum ekmek yerine öğün yanlarında bulgur pilavı (5ymk kaşığı) porsiyonlar ölçülü ama gayet yeterli öğün atlamayıp porsiyon kontrolü yaparsan şeker düşüyor meyveyi çok geç saate bırakmamak lazım çok şekerli bir meyveyi yanında süt veya ceviz ile tüketmek gerekiyor. İnsülin hormonu bebekte büyüme hormonu gibi çalıştığından iri bebek erken doğum tansiyon yüksekliği gibi bir sürü yan etki yaratıyor erken doğum sezeryan ve üstüne küvez e girme tehlikesi o yüzden mümkün mertebe az sık ve saatinde yemeli